logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

مهر امسال با چند دانش‌آموز آغاز می‌شود؟

مهر امسال با چند دانش‌آموز آغاز می‌شود؟
با پایان مرداد، کار ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس نیز به اتمام رسید. امسال نیز خانواده‌ها برای ثبت‌نام دانش‌آموزانشان در مدارس با مُشکلاتی مواجه بودند از هدایت تحصیلی تا یافتن مدرسه‌ای با کیفیت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ثبت‌نام مدارس با آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ابتدای خرداد به صورت رسمی آغاز شد و با پایان یافتن امتحانات دانش‌آموزان سایر پایه‌ها روند کلی ثبت‌نام از روزهای پایانی خرداد وارد فاز جدی خود شد.

خانواده‌ها برای ثبت‌نام فرزندانشان در مدارس تا پایان مرداد فرصت داشتند که با پایان مرداد، فصل ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس نیز به آخر رسید اما آنگونه که علی زرافشان رئیس ستاد پروژه مهر آموزش و پرورش به تسنیم می‌گوید:‌ کار ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس تا پایان شهریور ادامه دارد چرا که برخی افراد شهر محل سکونت یا منطقه محل زندگی خود را تغییر می‌دهند و برخی دانش‌آموزان نیز به دلیل تجدیدی باید در امتحانات شهریور شرکت کرده و پس از آن در مدرسه ثبت‌نام شوند.

دریافت وجه هنگام ثبت‌نام، محدوده جغرافیایی و اعمال برخی شرایط از سوی مدارس دولتی برای ثبت‌نام، تابستان هر سال جزو بیشترین شکایات خانواده‌ها از روند ثبت‌نام مدارس است.

اگر چه آموزش‌وپرورش از بازرسی و برخورد با مدارس متخلف خبر می‌دهد اما بازهم تابستان هر سال بحث ثبت‌نام مهمترین مشکل خانواده‌هایی است که فرزند دانش‌آموز دارند، مشکلاتی که برخی از آنها به دلیل کیفیت پایین آموزش در مدارس دولتی رُخ می‌دهد و برخی نیز به دلیل عدم همراهی مدیران مدارس با خانواده‌ها و وجود قوانینی همچون مرزبندی مدارس توسط آموزش‌وپرورش است و هر سال نیز این دور باطل تکرار می‌شود.

سیدرحیم میرشاهولد مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش‌وپرورش با اشاره به بازرسی از حدود 9 هزار 921 مدرسه، می‌گوید: از این تعداد هزار و 28 مدرسه غیردولتی و 8 هزار و 893 مدرسه دولتی بودند. بیشترین شکایات خانواده‌ها مربوط به رعایت محدوده‌بندی برای ثبت‌نام بود، اخذ شهریه مازاد مدارس غیردولتی و دریافت پول هنگام ثبت‌نام در مدارس دولتی از سایر تخلفات عمده مدارس است همچنین 48 پرونده از مدارس غیردولتی به شورای نظارت ارجاع داده شده تا اقدامات لازم برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

با پایان فرصت ثبت‌نام در مدارس، اطلاعات 10 میلیون 98 هزار و 397 نفر از دانش‌آموزات در سامانه سناد وارد شده است که از این تعداد 6 میلیون و 735 هزار و 300 نفر در دوره ابتدایی، 2 میلیون و 271 هزار  و 720نفر در دوره متوسطه اول و یک میلیون و 91 هزار و 377 نفر در دوره متوسطه دوم ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 348 هزار و 711 نفر پایه دهم هستند.

طبق اعلام علی زرافشان رئیس ستاد پروژه مهر آموزش‌وپرورش، پیش‌بینی می‌شود، مهر امسال با حضور 13 میلیون و 500 هزار دانش آموز در مدارس کشور آغاز شود همچنین جمعیت کلاس‌ اولی‌ها با رشد به حدود یک میلیون و 50 هزار نفر برسد.

امسال کار هدایت تحصیلی دانش‌آموزان نیز از پایه نهم آغاز شد که روند جدید هدایت تحصیلی منجر به اعتراضاتی از سوی دانش‌آموزان شد و برخی از رفتن به رشته مورد علاقه خود بازماندند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: فردا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه