مدیر کمیته امداد شهرستان نی ریز :

جشن عاطفه ها در دو مرحله در نی ریز برگزار می شود

جشن عاطفه ها در دو مرحله در نی ریز برگزار می شود
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان نی ریز گفت: به همت فتاح مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس جشن عاطفه ها در دو مرحله برگزار می شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز امیر باوندپوری مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان نی ریز در گفتگو با خبرنگار نبض نی ریز گفت : با توجه به فرارسیدن جشن عاطفه ها و کمک به تأمین مخارج تحصیل دانش آموزان بی بضاعت و کم بضاعت امسال جشن عاطفه ها در دو مرحله برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض نی ریز ,

وی در ادامه گفت: به همت فتاح مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس جشن عاطفه ها در دو مرحله برگزار می شود .

,

امیر باوندپوری افزود : مرحله اول که مربوط به اصناف و بازاریان است از 23 تا آخر شهریور ماه است و مرحله دوم که مربوط به مدارس و آموزش و پرورش است در هفته اول مهرماه است .

,


وی افزود : تعداد خانوارهای تحت پوشش کمیته در شهرستان را 4549 خانوار و 10400 نفر اعلام کرد که این میزان 9% از جمعیت شهرستان را شامل می شود . از این میزان 585 نفر یتیم و 420 نفر مربوط به طرح محسنین هستند .
وی افزود 1000 نفر دانش آموز و دانشجو و طلبه تحت پوشش کمیت امداد امام خمینی (ره) شهرستان نی ریز هستند که چشم امیدشان به کمک های نقدی و غیر نقدی مردم است.

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه