تغییر نام دانشگاه علوم پزشکی همدان به یکی از نامهای ابن سینا/عکس نوشت
استاندار همدان با بیان اینکه سال گذشته درخواست دادم نام دانشگاه علوم پزشکی همدان به یکی از اسامی بوعلی سینا تغییر یابد، گفت: باید نام بوعلی در دانشگاه علوم پزشکی بدرخشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح رزن ، سال گذشته درخواست دادم که نام دانشگاه علوم پزشکی همدان به بوعلی سینا، ابن سینا و یا اسامی مربوط به بوعلی؛ نامگذاری شود.
حتی پیشنهاد دادم که در بنیاد بوعلی آیتالله محمدی به عنوان رئیسش این بنیاد دستور دهد که این موضوع مطرح شود و مصوبهای در این رابطه داشته باشیم تا با وزارت بهداشت مطرح کرده و موافقت را اخذ کنیم.
ابن سینا فردی است که دنیا به او افتخار میکند و این افتخار به راحتی نصیب مردم و جغرافیای همدان شده است. دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان با همه صفات، الگو و شایستگیهای خود همیشه باید رفتار و صفات بوعلی را مد نظر قرار دهند.
پزشکان باید مدارا با بیمار، تحقیق و پژوهش، فداکاری برای بشریت، حسن خلق و... داشته باشند، البته این سخن فقط برای یادآوری بود چراکه همه پزشکان صفات شایسته دارند.
,
,
,
,
,

, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه