با هدف معرفی جاذبه های گردشگری استان البرز؛
نمایشگاه عکس عکاسان البرز در کرج برپاشد+ تصاویر
روز گذشته(۳۱ مرداد)، نمایشگاه عکسی از عکس های برتر عکاسان البرز با موضوع ابنیه تاریخی و جاذبه های گردشگری البرز در بوستان فاتح کرج برپا شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روز گذشته (۳۱ مرداد)، نمایشگاهی از عکس های عکاسان استان البرز در خانه باغ بوستان فاتح کرج برپا شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در این نمایشگاه که بمناسبت روز جهانی عکاس دایر شده است، عکس هایی از ابنیه تاریخی و جاذبه های گردشگری استان البرز به نمایش گذاشته شده است.
,محمدگلی، به عنوان برگزار کننده این نمایشگاه و یکی از اعضا انجمن عکاسان، در خصوص این نمایشگاه به خبرنگار ” طنین شهر” گفت: نمایشگاه عکس عکاسان البرز با هدف آشناسازی عموم مردم با طبیعت بکر استان البرز برپا شده است و طی آن برترین تصاویر عکاسان از مناطق گردشگری البرز به نمایش درآمده است.
, طنین شهر,وی افزود: ارتباط چهره به چهره با عکاسان و آگاهی بخشی در خصوص هنر عکاسی به علاقمندان این حرفه نیز از جمله اهداف برپایی نمایشگاه در مکانی عمومی بوده است.
,گلی در ادامه کشف استعدادهای عکاسی را یکی از دغدغه های اصلی خود بیان کرد و گفت: برپایی مسابقات عکاسی در سطح شهر و ارتباط با عکاسان با تجربه منجر به کشف استعدادهای بسیاری در استان البرز شده است و بی شک همکاری شهرداری ها در برپایی چنین نمایشگاهی تبعات بسیارخوبی در آینده در بر خواهد داشت.
,گفتنی است؛ نمایشگاه عکس عکاسان البرز تا تاریخ سوم شهریور در باغ فاتح کرج دایر است.
,در ادامه تصاویری از این نمایشگاه را مشاهده می کنید:
]
ارسال دیدگاه