logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

ورود انار و نارنگی به بازار میوه

ورود انار و نارنگی به بازار میوه
رئیس اتحادیه میوه وسبزی نرخ جدید انواع میوه، سبزی و صیفی‌جات را اعلام کرد و از ورود انار و نارنگی به بازار میوه خبر داد. ‌
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حسین مهاجران در گفتگو با مهر از ورود انار به بازار میوه خبر داد و اظهارداشت: حدود ۳ روز است که این میوه وارد بازار شده و قیمت آن نیز حداکثر کیلویی ۴ هزارتومان است.

وی با بیان اینکه نارنگی نیز از فردا، سه شنبه در بازار مصرف توزیع خواهد شد، گفت: در میان میوه‌های تابستانه نیز فصل آلبالو به پایان رسیده است.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی با بیان اینکه قیمت سایر محصولات نسبت به هفته گذشته تغییر چندانی نداشته است، اضافه کرد: درحال حاضر قیمت هرکیلوگرم زغال اخته داخلی ۱۲ هزار  تومان و وارداتی ۱۳ هزارتومان است.

مهاجران افزود: همچنین قیمت هرکیلوگرم هرکیلوگرم گیلاس ۱۲ هزارتومان، هویج بین ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ تومان، خیار گلخانه‌ای باکیفیت بین ۲۷۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان، گوجه فرنگی گلخانه ۲۲۰۰ تومان، گوجه فرنگی بوته‌ای ۷۰۰ تا ۱۳۰۰ تومان و سیب زمینی بین ۷۰۰ تا ۱۳۰۰ تومان است.

 رئیس اتحادیه میوه و سبزی قیمت هرکیلوگرم پیاز را نیز بین  ۶۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: قیمت هندوانه از ۴۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان، خربزه ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان، شلیل و هلو حداکثر ۷۰۰۰ تومان، انگور از ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ تومان، سیب درختی از ۳۰۰۰ تا ۷۰۰۰ تومان، موز از ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ تومان، انجیر زرد ۶۰۰۰ تومان، انجیر سیاه ۵۰۰۰ تومان، لیموترش از ۶۰۰۰ تا ۹۰۰۰ هزارتومان، سبزی جور(پلو، کوکو، آش و قورمه) از ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان و سبزی خوردن از ۹۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه