کشف ۶۳ حلب روغن قاچاق در اراک

کشف ۶۳ حلب روغن قاچاق در اراک
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی استان مرکزی گفت: ۶۳ حلب روغن قاچاق در طرح نظارتی ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس استان مرکزی از یک واحد صنفی در اراک کشف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سرگرد مهدی تقوی نیا رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی استان مرکزی  در گفتگو با اراک امروز؛گفت: در راستای اجرای طرح پاکسازی در شهرستان اراک یک آجیل فروشی متخلف شناسایی و در بازرسی از این واحد مقداری روغن نباتی قاچاق کشف شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز؛,

تقوی نیا اظهار کرد: در این زمینه پرونده ای تشکیل و به اداره صنعت، معدن وتجارت تحویل داده شد.

,

وی بر ادامه نظارت و بازرسی از واحدهای تولید ی مواد غذایی در استان مرکزی با استفاده از تمام توان اجرایی پلیس امنیت عمومی تاکید کرد و از شهروندان خواست : هرگونه گزارش و اطلاعات از تخلفات این واحدهای صنفی را از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ به مراکز پلیس گزارش کنند.

,

در حال حاضر ۶۰ هزار واحد صنفی در استان مرکزی فعال هستند که از این تعداد، ۲۶ هزار واحد صنفی در زمینه توزیع فعال هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه