امام جمعه شهرستان قرچک:
صهیونیست ها از مسجد وحشت دارند
امام جمعه شهرستان قرچک گفت: دشمنان در تلاش هستند تا در مساجد اختلاف برقرار کنند و صهیونیست ها از مسجد که مکان وحدت انسان ها است وحشت دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- حجت الاسلام و المسلمین حجت الله اسماعیلی امام جمعه شهرستان قرچک در گفت و گو با خبرنگار قرچک آنلاین اظهار داشت: درمانگاه انسان مسجد و نسخه اصلی قرآن است، اگر امراض درونی و قلبی درمان نشود مسلمان نما می شویم و در روز قیامت که در صور دمیده شد به شکل انسان محشور نمی شویم و فقط گروه اهل تقوا و یقین به شکل آدم محشور می شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین,وی با اشاره به روز جهانی مسجد گفت: مسجد را برای قرآن بنا کرده اند، مسجد دانشگاه انسان سازی، مقر و فرماندهی خدا، اهل بیت و قرآن، مامن و پناهگاه همه بندگان است، مسجد خانه ملت و مرکز حکومت پیامبر (ص) و علی (ع) بوده است.
,اسماعیلی تاکید کرد: دشمنان در تلاش هستند تا در مساجد اختلاف برقرار کنند و صهیونیست ها از مسجد که مکان وحدت انسان ها است وحشت دارند.
,رئیس ستاد احیاء امر به معروف بیان کرد: هرکس در احداث مسجد و توسعه مساجد کوتاهی کند خواسته یا ناخواسته عنصر دشمنان پیامبر (ص) محسوب می شود.
,وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری تصریح کرد: باید مراقب شیطنت های نظام سلطه بود، نقشه نظام سلطه در جامعه اسلامی بر دو پایه ایجاد اختلاف، تفرقه و نفوذ استوار است.
,ریاست شورای فرهنگ عمومی گفت : باید با همه توان و ظرفیت های داخلی از نفوذ اقتصادی، سیاسی و فرهنگی مقابله کرد، نقشه و مهندسی نظام سلطه با آمریکا است و مسوولان ما نباید از استکبار غافل شوند.
,وی با اشاره به این که بارزترین سیاست آمریکا در منطقه کودتای اخیر ترکیه است، افزود: امیدوارم کشورهای منطقه به ویژه ترکیه متوجه توطئه های آمریکا شده باشند و با دقت و صادقانه کار کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه