معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تبریز:
شهرداری، ورود به حوزه سلامت را وظیفه خود می داند
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تبریز گفت: شهرداری به عنوان یک نهاد موثر اجتماعی، ورود به حوزه بهداشت و سلامت را وظیفه خود می داند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار ، حجت الاسلام احمد حمیدی در مراسم افتتاح نمایشگاه «یک عمر سلامت، با خودمراقبتی» بر عملی سازی شعار «شهر سالم با شهروند سالم» تاکید کرد و گفت: توسعه، عمران و پیشرفت شهر تنها در صورتی قابل حصول است که ظرفیت های مختلف شهری از نیروی انسانی سالم و بانشاط برخوردار باشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, تبریز بیدار,,
وی تصریح کرد: نمایشگاه «یک عمر سلامت، با خود مراقبتی» در این راستا مورد توجه شهرداری تبریز بوده و با هدف فرهنگ سازی و اطلاع رسانی شاخص های ارتقای سلامت و توجه به اصول ایمنی، پیشگیری و خودمراقبتی، در 55 غرفه، کار خود را آغاز کرده است.
,,
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تبریز با بیان این که هفته سلامت، فرصت مناسبی برای بازاندیشی در مورد صحت و سلامت جسمانی است، یادآور شد: هم اکنون 15 خانه سلامت در شهر تبریز فعال بوده و در هفته سلامت، برنامه های خود را با جدیت بیشتری ادامه می دهند.
,,
حجت الاسلام حمیدی همچنین در سخنان آغازین خود با اشاره به جایگاه بهداشت و سلامت در تعالیم دینی گفت: اسلام، بر لزوم صحت و سلامت جسمی انسان تاکید داشته و این اصل مهم را لازمه ترقی و کمال معنوی او می داند.
,,
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تبریز ادامه داد: انسان، به عنوان خلیفه الهی بر روی زمین، در قبال اعضا و جوارح خود مسئول بوده و باید امانتدار صادق نعمت هایی باشد که خداوند به در اختیار حیات دنیوی او قرار داده است.
,,
وی اظهار داشت: اشارات متعددی که آیات و روایات اسلامی در مورد اصول بهداشتی از قبیل تغذیه، استحمام و مسواک مورد تاکید قرار داده، در همین راستا مورد توجه است.
,گفتنی است نمایشگاه «یک عمر سلامت، با خود مراقبتی» به همت مدیریت امور اجتماعی و سلامت معاونت فرهنگی واجتماعی شهرداری تبریز، یکم تا هفتم اردیبهشت، از ساعت 10 صبح تا 9 شب ، در محل پارکینگ شماره سه ائل گلی تبریز آماده بازدید شهروندان فهیم تبریزی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه