logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

خیانت حاشیه سازان به ایران

خیانت حاشیه سازان به ایران
سرپرست تیم ملی فوتبال از حاشیه سازان تیم ملی ناراحت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامهدی محمد نبی به آفریقای جنوبی سفر نکرد و در تهران ماند تا مقدمات سفر تیم ملی به اتریش را فراهم کند. او از حواشی که در روزهای اخیر برای تیم ملی به وجود آمده ناراحت است و به آی اسپورت می گوید: « من واقعا تعجب می کنم دلیل این همه حاشیه سازی چیست. واقعا نمی دانم حاشیه درست کردن برای تیم ملی چه نفعی برای افراد دارد. یکروز می گویند کمپ تیم ملی مشکل دارد، یکروز داستان شکایت از کی روش و ... این مسائل به سود تیم ملی نیست و افرادی که حاشیه درست می کنند، خیانتکار هستند. من به آنها اخطار می دهم.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

او درباره انتقاداتی که از دانیل داوری می شود و  اینکه آیا مهدی رحمتی هیچ شانسی برای حضور در تیم ملی ندارد، تاکید کرد: «نظر من این است همه باید به نظر کی روش احترام بگذاریم. من و کفاشیان از خدایمان است رحمتی به تیم ملی دعوت شود اما باید ببینیم نظر کی روش چیست.»

,

دبیر کل فدراسیون فوتبال درباره اینکه گفته می شود کمپ تیم ملی کنار کارخانه های حرارتی قرار گرفته، عنوان می کند: «اصلا چنین چیزی درست نیست و من قویا آن را تکذیب می کنم. اینها موارد پوچ و بیهوده ای است که فایده ای برای تیم ملی ندارد. »

,

نبی در پایان با تشکر از وزارت ورزش و جوانان می افزاید: «خوشبختانه کمک دو میلیاردی وزارتخانه به دستمان رسیده و برای برگزاری اردوها از آن استفاده می کنیم. شرایط اردوی اتریش صد درصد مهیا شده و هیچ مشکلی وجود ندارد.»

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه