رئیس شبکه دامپزشکی چناران:

بیش از یک‌میلیون دام در چناران واکسینه می‌شوند

بیش از یک‌میلیون دام در چناران واکسینه می‌شوند
رئیس شبکه دامپزشکی چناران از ساماندهی مراکز آبزی‌پروری، صنایع وابسته به فراورده‌های خام دامی، کارخانجات و کارگاه‌های لبنی شهرستان خبر داد و گفت: تا پایان سال یک‌میلیون و 128 هزار نوبت سر دام در چناران واکسینه می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر محمد سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان چناران در گفت‌وگو با ندای چناران اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود بیش از یک‌میلیون و 128 هزار نوبت سر دام، در سال 95 علیه بیماری‌های مختلف واکسینه شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چناران,

وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به تلاش‌های صورت گرفته در پنج ماه ابتدای سال جاری بیش از 50 درصد پیش‌بینی‌های عملیات فنی تحقق پیداکرده است و انتظار می‌رود مقدار حجم عملیات باقی‌مانده، علیه بیماری‌هایی مشترک نظیر بروسلوز، شاربن، بروسلوز و همچنین بیماری‌های اسپورادیک و مسری دامی تا پایان سال انجام شود.

,

سیاح در ادامه از برگزاری جلسه بررسی مشکلات، چالش‌ها و هماهنگی در خصوص شرایط پیشرفت واکسیناسیون سال 1395 با حضور همکاران بخش دولتی در شبکه دامپزشکی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه انجام عملیات فنی و مایه‌کوبی دام علیه بسیاری از بیماری‌های دامی و مشترک بین انسان و دام از ابتدای فروردین سال جاری در دستور کار قرارگرفته است لذا جلسه‌ای به همین منظور در خصوص برنامه‌ریزی و تقسیم وظایف و راهکارهای حل مشکلات و تسریع در عملکرد پیش‌بینی‌شده با حضور همکاران بخش دولتی برگزار شد.

,

وی بابیان اینکه همفکری و همدلی یکی از پایه‌های اساسی در فعالیت‌های شبکه دامپزشکی است، تصریح کرد: باوجوداینکه قشر وسیعی از بهره‌برداران نظیر مردم عادی، واحدهای صنعتی، دامداری‌های بزرگ، ادارات و حوزه‌های روستایی و کشاورزی از خدمات دامپزشکی برخوردارند اما هنوز آن‌طور که لازم است این شبکه معرفی نشده است.

,

این مسئول ضمن تخصصی اعلام کردن فعالیت‌های دامپزشکی اظهار داشت: واگذاری بخشی از فعالیت‌های دامپزشکی به بخش خصوصی در غالب طرح توسعه و همچنین ساماندهی مراکز آبزی‌پروری، صنایع وابسته به فراورده‌های خام دامی و کارخانجات و کارگاه‌های لبنی یکی از نتایج مطلوب، تلاش‌های کارکنان این شبکه می‌باشد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه