قدیمی ترین محله مراوه تپه صاحب مدرسه می شود+تصویر
محله تقتمیش، یکی از قدیمی ترین محله های شهر مراوه تپه، با کمک خیرین شهرستانی ، صاحب مدرسه می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از راه اترک، روز گذشته و در اولین روز از هفته دولت، کلنگ مدرسه 3 کلاسه در یکی از قدیمی ترین محله های شهر مراوه تپه بر زمین زده شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اترک,حضرت قلی حاجیلی دوجی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان مراوه تپه در این خصوص گفت: این مدرسه سه کلاسه با زیر بنای 300 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 400 میلیون تومان در زمینی به مساحت 1000 متر مربع در محله تقتمیش شهر مراوه تپه احداث می گردد .
,وی ادامه داد: کار ساخت این مدرسه با کمک خیرین شهرستانی و همچنین اعتبارات اداره کل نوسازی مدارس استان گلستان صورت خواهد گرفت.
,دوجی گفت: خانواده شهید ایوب حاجی لی دوجی و خیر نیک اندیش مشهد محمد حاجیلی دوجی ( به مبلغ 120 میلیون تومان ) و 280 میلیون تومان از محل اعتبارات اداره کل نوسازی مدارس استان تأمین کنندگان اعتبارات ساخت این مدرسه هستند.
,در مراسم کلنگ زنی این مدرسه، مسئولین شهری و شهرستانی ، امام جمعه و خانواده شهدا و مردم محله تقتمیش هم حضور داشتند.
,
بچه های محله تقتمیش برای تحصیل باید به داخل شهر بیایند.
,شهرستان مراوه تپه در استان گلستان قرار دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه