پایان زمان ثبات قیمت شیر؛

لبنیات در انتظار افزایش قیمت

لبنیات در انتظار افزایش قیمت
دولت تمام سعیش را کرد تا سال گذشته بتواند دامداران را آرام کرده وحداقل تا پایان ۹۲ قیمت شیر را ثابت نگه دارد اما با رشد قیمتها البته به غیر از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها، رشد قیمتها به نظر اجتناب ناپذیر میرسد وچانه زنیها برای رشد قیمت شیر ولبنیات آغاز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صاحب نیوز، مدیر عامل اتحادیه صنایع لبنی پاستوریزه استان اصفهان گفت: با افزایش قیمت سوخت بدون شک افزایش قیمت شیر نیز اتفاق می افتد که مردم لبنیات را دوباره حذف می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , صاحب نیوز, اصفهان,

هومان امیری ادامه داد: ما با سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اعلام کرده ایم که مصرف شیر با کاهش ۵/۲۲ درصدی مواجه شده که البته آنها این مساله را نپذیرفته اند.

, اصفهان ,

وی تصریح کرد: البته هر گونه افزایش قیمتی نیز به زیان ما خواهد بود چرا که مصرف را کاهش می دهد.

,

امیری برای بهبود شرایط فعلی پرداخت یارانه به تولید را پیشنهاد داد وگفت: اگر دولت می خواهد که سلامت مردم حفظ شود باید سیاست حمایت از تولید را اجرایی کند ویارانه را به گونه ای هزینه کند که قیمت ها افزایش نیابد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه