فرماندار اشتهارد خبر داد:

اشتغال به کار 25 هزار نفر در شهرک صنعتی اشتهارد

اشتغال به کار 25 هزار نفر در شهرک صنعتی اشتهارد
اینانلو گفت:تا پایان سال ۱۳۹۱ تعدا بیمه شده ی ثبت شده در شهرک صنعتی اشتهارد ۲۰ هزار نفر بود که با گذشت ۳ سال این عدد به ۲۵۰ هزار نفر رسیده است که این رشد ۲۵ درصدی تعدا شاغلین به کار در این شهرک نشان از رونق اقتصادی در چند سال اخیر را دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تات خبر، ابوالفضل اینانلو فرماندار اشتهارد در مراسم افتتاح یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی اشتهارد در میان خبرنگاران گفت: تا پایان سال ۱۳۹۱ تعدا بیمه شده ی ثبت شده در شهرک صنعتی اشتهارد ۲۰ هزار نفر بود که با گذشت ۳ سال این عدد به ۲۵۰ هزار نفر رسیده است که این رشد ۲۵ درصدی تعدا شاغلین به کار در این شهرک نشان از رونق اقتصادی در چند سال اخیر را دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  تات خبر، ,

وی در ادامه تصریح کرد: امروز ۲ کارخانه در این شهرک صنعتی با اعتباری بالغ بر ۷۸۰ میلیار ریال به بهره برداری خواهد رسید که برای ۱۵۵ نفر به طور مستقیم اشتغال به همراه خواهد داشت.

,

اینانلو همچنین در خصوص شهرک صنعتی اشتهارد گفت: شهرک صنعتی اشتهارد با ۱۴۰۰ هکتار مساحت و وجود ۳۰۰۰ واحد صنعتی یکی بزرگترین شهرک صنعتی کشور است.

,

اینانلو ادامه داد: با اقدامات دولت یازدهم تاکنون موانع زیادی که بر سر راه تولید وجود داشت رفع شده و اشتغال افزایش یافته است.

,

 

,

photo_2016-08-23_20-42-50

, photo_2016-08-23_20-42-50,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه