رئیس سازمان تبلیغات اسلامی زرندیه
باید قرآن را با شکل و تذهیب زیباتری چاپ کنیم
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان زرندیه گفت: سالیان متمادی است که قرآن به شکل سنتی چاپ و نشر می شود و بهتر آن است که این کتاب الهی را به شکل بسیار زیبا تری از نظر شکلی و تذهیب چاپ کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام حسینعلی یزداندوست رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان زرندیه صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار زرخبر درباره چاپ و نشر قرآن کریم، گفت: متولیان و دستگاهای که در زمینه چاپ و نشر قرآن تلاش می کنند باید شکل ظاهری قرآن را به سبک جدید و مدرن طراحی و چاپ کنند تا بیشتر مورد اقبال جامعه، مردم و خصوصا جوانان قرار بگیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرخبر,,
یزدان دوست اظهار کرد: سالیان متمادی است که قرآن به شکل سنتی چاپ و نشر می شود و بهتر آن است که این کتاب الهی را به شکل بسیار زیبا تری از نظر شکلی و تذهیب چاپ کنیم.
,,
وی افزود: این کار باعث می شود رغبت معنوی بیشتری در روحیه ها و سلیقه های مختلف ایجاد شود و این تلفیغی از سبک جدید و سنتی برای طرح قرآن خواهد بود.
,,
یزداندوست تصریح کرد: قرآن کتاب حیات بخش بشری و دستورالعمل زندگی انسان است به طوری که سعادت انسان در گرو فهم آن است.
,,
وی ابراز کرد: با توجه به گسترش روزافزون دین مبین اسلام و انسانشناسی دینی مبتنی بر قرآن کریم دشمنان اسلام از هر ترفندی میخواهند به دین اسلام ضربه بزنند که باید در برابر توطئههای آنان هوشیار بود.
,,
یزدان دوست خاطرنشان کرد: قرآن معجزه الهی و آیات آن نجات دهنده بشر از گمراهی و رذالت و رساند او به سعادت دنیوی و اخروی است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه