سفیر هوای پاک فاصله 109کیلومتری رامهرمز-بهبهان را پیاده روی کرد

سفیر هوای پاک فاصله 109کیلومتری رامهرمز-بهبهان را پیاده روی کرد
یک فعال محیط زیست بهبهانی برای حمایت از کمپین 'سه شنبه های بدون خودرو' 109 کیلومتر مسیر بهبهان - رامهرمز را پیاده روی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رامهرمزنیوز:مهدی آفریدن فعال محیط زیست اهل 'تشان' بهبهان برای حمایت از کمپین 'سه شنبه های بدون خودرو'مسیر 109 کیلومتری این دوشهر را صبح سه شنبه از بهبهان آغاز و غروب همین روز بعد از چند ساعت پیاده روی به رامهرمز رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامهرمزنیوز,

مراسم استقبال از وی در پارک شقایق رامهرمز با حضور رئیس اداره محیط زیست شهرستان و چندتن از دوستداران طبیعت محیط زیست  و برخی از دوچرخه سواران این شهر انجام شد.

,

این فعال محیط زیست در گفت وگو با رامهرمزنیوز هدف برنامه خود را ترویج فرهنگ پیاده روی و استفاده نکردن از خودرو بیان کرد و گفت:این پیاده روی با شعار 'هوای پاک، آسمان آبی، زندگی سالم' انجام شده است.

,

آفریدن در پایان با اشاره به آلایندگی های ناشی از تردد خودروها و گازهای سمی ناشی از آن تاکید کرد: هر شهروندی می تواند با استفاده کمتر از خودروی شخصی، و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی به ایجاد هوای پاک شهر خود کمک کند همچنین مسئولان می توانند  با تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی ، شهروندان بیشتری را به استفاده نکردن از خودروهای شخصی تشویق کنند

,

کمپین مردمی سه شنبه های بدون خودرو در جهت ورود و مطالبه گری جدی مردم در کاهش ترافیک و آلودگی شروع به فعالیت کرده و اعضای این کمپین در شب های هر سه شنبه به دوچرخه سواری در شهر اقدام می کنند.

,

تصاویر مرتبط در ذیل قابل مشاهده است.

,

 

,

 پیاده روی فعال محیط زیست از بهبهان به رامهرمز

, پیاده روی فعال محیط زیست از بهبهان به رامهرمز,

 

,

پیاده روی فعال محیط زیست از بهبهان به رامهرمز

, پیاده روی فعال محیط زیست از بهبهان به رامهرمز,

 

,

 

,


انتهای خبر/

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه