فرماندار گرمی:
70 طرح عمرانی در هفته دولت به بهرهبرداری میرسد
فرماندار شهرستان گرمی گفت: 70 طرح عمرانی در هفته دولت در شهرستان گرمی به بهرهبرداری میرسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیفار، در اولین روز از هفته دولت، میرعلی رحیمی زاد فرماندار گرمی در دیدار با امام جمعه این شهرستان با گرامیداشت هفته دولت ویاد و خاطره شهیدان رجائی و با هنر گزارشی از فعالیتهای عمرانی دولت تدبیر و امید ارائه کرد و گفت: ۷۰پروژه عمرانی با صرف هزینه اعتبار بالغ بر ۲۸۵میلیارد ریال تکمیل و با حضور استاندار اردبیل در این هفته به بهره برداری می رسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار،,حجت الاسلام صفری امام جمعه گرمی نیز در این دیدار با تقدیر از زحمات و خدمات دولت، اظهار کرد: مسئولیت، امکانات و اعتبارات امانت الهی نزد رؤسای ادارات است و باید مراقب بود.
,وی بر ارائه گزارش عملکرد دولت توسط دستگاههای اجرائی به مردم تاکید کرد و افزود: شهیدان رجایی و باهنر الگوی مدیریتی در سیستم اداری و نظام جمهوری اسلامی هستند لذا تمام مدیران اجرایی باید زندگی، پشتکار و تلاش شهیدان را سرلوحه کاری خود قرار دهند تا شاهد کشوری پیشرفته و پویا باشیم.
,دیدار با امام جمعه شهرستان گرمی، زیارت قبور شهدای محله صاحب الزمان عج، دیدار با خانواده معظم شهدا و کارمندان جانباز، افتتاح پروژه آبرسانی روستای هواس و همایش ائمه جمعه وجماعات،هیات امنای مساجد وفرماندهان بسیج از جمله برنامه های اولین روز از هفته دولت بود.
,,
, , , ,
,
انتهای پیام/م
,,
]
ارسال دیدگاه