المصدر نیوز لبنان:
شروع درگیریها بین گروهک ارتش آزاد و نیروهای کُرد/ جرابلس به منبج، جبهه جدید تهاجم ترکیه
![شروع درگیریها بین گروهک ارتش آزاد و نیروهای کُرد/ جرابلس به منبج، جبهه جدید تهاجم ترکیه](https://s3.dana.ir/dana/uploads/04/06/1395/866593.jpg)
با تصرف جرابلس توسط معارضان سوری و تحت کنترل داشتن شهر منبج توسط کردها، جبهه جدیدی از نبرد ایجاد شده است و دو طرف با یکدیگر درگیر شدهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سناباد نیوز، معارضان سوری به اصلاح میانه روی تحت حمایت ترکیه بعد از تصرف سه روستا در حومه جرابلس، توانستند با کمک پشتیبانی زمینی و هوایی ترکیه و جنگنده های ائتلاف ضد داعش آمریکا، جرابلس را نیز به تصرف خود بیاورند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سناباد نیوز,المصدر نیوز لبنان با بیان این مطلب نوشت: شاهدان در این رابطه اذعان داشته اند که در تصرف جرابلس توسط معارضان سوری هیچ گونه درگیری ای مشاهده نشده است. برخی از گزارش ها حاکی از آن است که تروریست های داعش چند هفته پیش جرابلس را ترک کرده بودند و برای تشکیل یک خط دفاعی جدید در حومه الباب به مناطق شمالی سوریه اعزام شده اند.
,با تصرف جرابلس توسط معارضان سوری و تحت کنترل داشتن منبج توسط کردها، جبهه جدیدی از نبرد ایجاد شده است و دو طرف با یکدیگر درگیر شده اند.
,در همین حال، مقامات رسمی کردهای سوریه مداخله نظامی ترکیه در سوریه را محکوم کردند و آن را یک تهاجم وحشیانه نامیدند. مقامات کرد همچنین به آنکارا هشدار دادند که با ورود تانک ها ترکیه و اعزام نیرو به سوریه پا به باتلاق گذاشته اید.
,صالح مسلم، رهبر حزب اتحاد دمورکراتیک کردهای سوریه (پی وای دی) نیز در پیامی توتیتری گفت: ترکیه در باتلاق سوریه قرار گرفته است و همچون داعش شکست خواهد خورد.
,آنکارا گروه های پی.وای.دی و وای.پی.جی (پیشمرگه) کرد را به دلیل ارتباط با شبه نظامیان حزب کارگر کردها (پ.ک.ک) که از سال 1984 با ترکیه وارد جنگ شدند، یک تهدید به حساب می آورد.
,در همین راستا، مولود چاوش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه اظهار داشت که شبه نظامیان کرد باید به شرق رود فرات بازگردند و از شمال سوریه خارج شوند. وزیر خارجه ترکیه همچنین به کردها اعلام کرد که باید از منبج خارج شوند وگرنه با واکنش سخت ترکیه مواجه خواهند شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه