آقای روحانی! وقت تنبیه نجومی‌بگیران نرسید؟!

آقای روحانی! وقت تنبیه نجومی‌بگیران نرسید؟!
این روزها این واقعیت قابل انکار نیست که افراد خاصی در کابینه حضور دارند که فراتر از عقد اخوت با آقای روحانی قرار دارند و در امورات اقتصادی، بیش از قوانین عمل می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، آقای حسن روحانی این روزها به جای پاسخ‌گویی در مورد فیش‌های حقوقی، به گونه‌ای ماجرای کنسرت‌ها را بزرگ می‌کند که گویی مشکل زمین و زمان همین کنسرت‌ها بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

بعد از افشاگری فیش‌های نجومی، آقای روحانی بیانیه‌ای برای ملت شریف صادر کرد و گفت: با کسی عقد اخوت نبسته‌ام، مبارزه با فساد و رانت در نظام اداری و اقتصادی را تا ریشه کن شدن ادامه می‌دهیم.

البته در این سه سال و چند ماهی که از عمر دولت تدبیر گذشته، چندگانگی در صحبت‌های مسئولان آنقدر زیاد بوده که اکنون مردم وعده وعیدهای دولتی‌ها را باور نمی‌کنند، حال آنکه بعد گذشت بیش از دو ماه از افشای فیش‌های نجومی، هیچ برخوردی با این افراد نشده است.

هر چند رییس جمهور محکم و صریح از خشکاندن ریشه رانت و رانت‌خواری می‌فرمایند، اما آقای حسین فریدون، برادر وی، هم اکنون جزء بزرگ‌ترین مقصران فیش‌های نجومی و رانت‌خواری در کابینه دولت معرفی شده است.

اتهامات زیادی به برادر رییس جمهور وارد شده که با توجه به شواهد، دور از انتظار نیست که این اتهامات به راحتی ثابت شود، اما آقای رئیس جمهور در مورد برادرش با عبور از اتهامات وی، عقد اخوت خود را ثابت می‌کنند.

این روزها این واقعیت قابل انکار نیست که افراد خاصی در کابینه حضور دارند که فراتر از عقد اخوت با آقای روحانی قرار دارند و در امورات اقتصادی، بیش از قوانین عمل می‌کنند.

این نکته هم گفتنی است که دولت با دو قطبی‌سازی و بزرگ کردن مسائل دیگر سعی می‌کند مسئله فیش‌های نجومی را به فراموشی بسپارد، مثلا در مورد کنسرت‌ها آقای حسن روحانی با تمام توان و در تریبون در دفاع از برگزاری کنسرت‌ها حتی به وزاری خود نهیب می‌زند و در مقابل فیش‌های نجومی سکوت اختیار کرده یا وعده‌ به آینده می‌دهد.

آقای رییس جمهور باید این روزها پاسخگوی خوبی باشند، چرا که دولت تدبیر در واپسین روزهای خود به سر می‌برد، و دور از انتظار نیست که اگر اوضاع این‌گونه پیش رود، اولین رییس جمهور ٤ ساله در ایران آقای حسن روحانی باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه