افتتاحیه های روز سوم هفته دولت در کوثر

افتتاحیه های روز سوم هفته دولت در کوثر
دولتمردان شهرستان کوثر امروز پنجشنبه در سومین روز از هفته دولت 4 طرح فرهنگی عمرانی را افتتاح و کلنگ زنی کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، افتتاح نمازخانه بین راهی سرچم واقع در سه راهی فاراب با اعتبار بالغ بر 220 میلیون تومان، نیرو رسانی به باغات گیوی، کلنگ زنی مجتمع فرهنگی هنری گیوی با حضوض معاون وزیر ارشاد با اعتبار بالغ بر 600 میلیون تومان، برگزاری شورای اداری شهرستان با حضور معاون وزیر ارشاد اسلامی و همچنین افتتاح آسفالت معابر و خیابانهای شهر گیوی به میزان 5 هزار تن با اعتبار بالغ بر 10 میلیارد ریال در یک فصل کاری از جمله مراسم ها، برنامه ها و افتتاح های صورت گرفته در سومین روز از هفته دولت بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,

 

,

علیرضا علیپور، فرماندار کوثر در حاشیه این افتتاح ها به انقلاب آسفالت در سطح شهر گیوی مناطق 1 و 2 شهری اشاره کرد و گفت: آسفالت معابر و خیابانهای شهر گیوی به میزان 5 هزار تن در یک فصل کاری با تلاش شورا و شهرداری گیوی و همچنین حمایت هایی که از این نهاد مردمی توسط دولت انجام یافته، پس از انقلاب اولین اقداماتی است که در زمینه آسفالت معابر و خیابانها در سطح شهر گیوی صورت گرفته و می طلبد در فصل کاری که در پیش رو است نسبت به ارائه خدمات بیشتر به همشهریان مجدانه تلاش کنیم.

,

 

,

 

,

از افتتاح نمازخانه بین راهی سرچم تا کلنگ زنی مجتمع فرهنگی هنری گیوی

, از افتتاح نمازخانه بین راهی سرچم تا کلنگ زنی مجتمع فرهنگی هنری گیوی, از افتتاح نمازخانه بین راهی سرچم تا کلنگ زنی مجتمع فرهنگی هنری گیوی, از افتتاح نمازخانه بین راهی سرچم تا کلنگ زنی مجتمع فرهنگی هنری گیوی,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه