مجتمع خدماتی رفاهی بیستون در کرمانشاه افتتاح می شود
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان کرمانشاه گفت: به مناسبت هفته دولت، مجتمع خدماتی-رفاهی بیستون در کرمانشاه افتتاح می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهمن خسروانی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پاک پرس، اظهار داشت: مجتمع خدماتی رفاهی بیستون در محور بیستون –سنقر به بهره برداری می رسد این پروژه در سال 1391 کلنگ زنی و در هفته دولت آماده افتتاح است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ک پر,مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان کرمانشاه بیان کرد: مجتمع مذکور دارای 15 هزار متر مربع عرصه و دارای جایگاه سوخت بنزین و نفت گاز و CNG و معاینه فنی و خدمات خودرویی و غرفه مواد غذایی و غرفه رستوران و نمازخانه مردانه و زنانه و سرویس بهداشتی زنانه و مردانه است.
,خسروانی خاطر نشان کرد: در این پروژه معاینه فنی با دیگر عناصر مجتمع بطور همزمان تجمیع شده است.
,وی از بهره برداری دیگر مجتمع ها خبر داد و درباره ظرفیت پذیرش پروژه مذکور گفت:ظرفیت این مجتمع یک هزار خودرو جهت CNG و یک هزار و 500 خودرو جهت بنزین و 200 خودرو نفت و گاز و 200معاینه فنی 200خودروبصورت روزانه است.انتهای پیام/م
,
ارسال دیدگاه