امام جمعه تربت جام:

علم و تهذیب دو بازوی توانمند دانش آموز انقلابی است

علم و تهذیب دو بازوی توانمند دانش آموز انقلابی است
امام جمعه شهرستان تربت جام گفت: دانش آموز پرورش یافته در مکتب انقلاب باید در کنار تحصیل به تهذیب خویش پرداخته و گرنه علم و دانش به تنهایی راه گشا نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، حجت الاسلام  جواد طاهری امام جمعه تربت جام در دیدار با دانش آموزان نخبه تربت جام گفت: امروز تفکر و اندیش شهیدان را ادامه دادن کار بسیار عالی و جای تقدیر دارد که شما دانش آموزان با توجه به کسب علم، با تشکیل گروه خادمین شهدای گمنام مروج فرهنگ ایثار وشهادت هستید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,

وی اضافه کرد: دانش آموز پیروی تفکر شهدا باید با حفظ روحیه ایثار و شهادت در سنگر دانش آموختن برترین باشد و با آموختن دانش و به کار گیری آن مشکل گشای مسائل کشورش باشد.

,

حجت الاسلام طاهری بیان داشت: دانش آموز پرورش یافته در مکتب انقلاب باید در کنار تحصیل به تهذیب خویش پرداخته و گرنه علم و دانش به تنهایی راه گشا نیست و او را به مقصد متعالی نمی رساند.

,

امام جمعه تصریح کرد: هدف از تحصیل کسب شغل و در آمد نیست و باید بدانیم که کار ارزشمند است نه میزان در آمدی که از آن کار کسب می شود و این گونه می شود که می توان برمشکلات کشور غلبه کرد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه