خطیب نماز جمعه سمنان:
فتنه خط قرمز نظام است
امام جمعه سمنان با اشاره به اینکه فتنه خط قرمز نظام است، گفت: هدف دشمنان براندازی نظام است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قومس، سید محمد شاهچراغی امام جمعه سمنان با اشاره به اینکه یکی از ابعاد شخصیت پیامبر اکرم(ص) بعد جهادی ایشان است، گفت: در تاریخ دنیا نشانی نداریم به غیر از پیامبر(ص) مجاهدی که در طول رسالتش جهاد فرهنگی و نظامی داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس,وی در ادامه افزود: ایشان 13 سال در مکه با زبان جهادگونه با شرک با بت پرستی با خرافات و جهل و نادانی جهل در مقابل علم و جهل در مقابل عقل مبارزه کرد.
,امام جمعه سمنان با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) یک لحظه از جهاد فرهنگی غافل نبود، اظهار کرد: پیامبر(ص) درجهاد فرهنگی و نظامی یک مجاهد نمونه است.
,شاهچراغی با اشاره به اینکه امت پیامبر نیز باید هم مجاهد فرهنگی باشد و هم مجاهد نظامی ، تصریح کرد: مسلمان یا با زبانش جهاد می کند یا با شمشیر که گاهی زبان از صدتا شمشیر کارای آن بیشتر است.
,وی با اشاره به اینکه امروز روز زیارت مخصوص امام هشتم امام رضا (ع) است چرا که در بعضی از روایات نقل شده است که امروز روز شهادت این بزرگوار می باشد، گفت: به زائران امام هشتم خدمت کنند چراکه خدمت به زائران امام رضا کمتر از زیارت حرم ایشان نیست .
,امام جمعه سمنان با اشاره به روایتی از امام موسی کاظم (ع) بیان کرد: هرکس فرزند علی را در خراسان زیارت کند ثواب زیارت پیغمبر را دارد.
,وی با بیان اینکه با گذشت 8سال از فتنه، مقام معظم رهبری بازهم درباره آن سخن می گویند، گفت:هدف دشمنان براندازی نظام است.
,شاهچراغی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص فتنه افزود :مسئله فتنه و فتنه گران خط قرمز نظام است و هیچ کس نمی تواند از این خط عبور کند
,نماینده ولی فقیه در استان سمنان در ادامه تصریح کرد: خط قرمز نظام فتنه 88است.
,وی با اشاره به اینکه دشمنان می گویند شما ایرانی ها حامی تروریست هستید، بیان کرد:طرف های غربی به ایرانی ها تهمت می زنند بلکه ما ایرانی هستیم که قربان تروریسمیم نه حامی تروریسم.
,امام جمعه سمنان با بیان اینکه در کشور 17 هزار نفر به دست منافقین به شهادت رسیدند، گفت: دین مقدس اسلام با ترور مخالف است چراکه ما مسلمانیم.
]
ارسال دیدگاه