به همت شهرداری لامرد؛
افتتاح ایستگاه شارژ کپسول های آتش نشانی در لامرد
بمناسبت فرا رسیدن هفته دولت، ایستگاه شارژ کپسول های آتش نشانی شهرداری لامرد با حضور مسئولین افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از لامرود - عبدالحسین غفاری در گفتگو با خبرنگار لامرود در خصوص افتتاح ایستگاه شارژ کپسول های آتش نشانی شهرداری لامرد اظهار داشت: این واحد با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال از اعتبارات شهرداری لامرد در مجموعه ایستگاه آتش نشانی شهر لامرد واقع در بلوار معلم افتتاح شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لامرود ,
رئیس ایستگاه آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لامرد افزود: در این ایستگاه شارژ خاموش کننده دستی بصورت مکانیزه و تست هیدرواستاتیک انجام می شود که با این تست خاموش کننده هایی که زدگی یا خرابی دارند و بصورت ظاهری مشخص نمی باشد را تعیین می کند.
,
وی همچنین خاطر نشان کرد: در حال حاضر شارژ خاموش کننده های دستی انجام می شود که در آینده ی نزدیک قصد داریم شارژ کپسول های CO2 را نیز در ایستگاه بتوانیم انجام دهیم.
,
غفاری اضافه کرد: با توجه به اهمیت مقوله ایمنی و رشد فرهنگ استفاده از کپسول های دستی و ایمن کردن محیط های مختلف و با هدف افزایش ایمنی در سطح شهر، در این ایستگاه شارژ با 15 الی 20 درصد تخفیف انجام می پذیرد.
,
این مسئول همچنین اظهار کرد: با توجه به افزایش جمعیت شهری در شهر لامرد و همچنین نوع زندگی شهرنشینی و آپارتمان نشینی، نیاز استفاده از خاموش کننده های دستی در منازل و خودرو بیش از پیش احساس می شود که از شهروندان عزیز درخواست داریم نسبت به این امر اهتمام بیشتری داشته باشند.
]
ارسال دیدگاه