برگزاری مسابقه دوی استقامت در ابوموسی+تصاویر

برگزاری مسابقه دوی استقامت در ابوموسی+تصاویر
به مناسبت گرامیداشت هفته دولت یک دور مسابقه دوی استقامت به مسافت 3 کیلومتر در ابوموسی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  نافذ آنلاین، به مناسبت هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، یک دور مسابقه دوی استقامت به مسافت 3 کیلومتر با حضور شرکت کنندگان جوان برگزار شد.
در این مسابقه دوندگان با طی کردن فاصله اسکله تا میدان مسجد جامع به طول 3 کیلومتر به رقابت پرداختند و در پایان نفرات اول تا سوم مشخص شدند و هدایایی به آنها اهدا خواهد شد.
خوبیار خورشیدی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان هدف از برگزاری این مسابقه را ترویج فرهنگ ورزش، ایجاد روحیه نشاط و شادابی و افزایش انگیزه در بین جوانان عنوان کرد و گفت: ورزش دو باعث کم کردن وزن، سلامت روح و استحکام استخوان ها می شود.
رئیس اداره ورزش و جوانان ابوموسی افزود: علاوه بر مسابقه دو ، مسابقات مهم دیگری نیز به مناسبت هفته دولت داریم که می‌توان به مسابقات تنیس روی میز، والیبال و مسابقه ماهیگیری اشاره کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافذ آنلاین,
,
,
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه