اخبار داغ

یادداشت/

بیوتروریسم، خطری که جدی گرفته نمی شود

بیوتروریسم، خطری که جدی گرفته نمی شود
محمد جندقی در یادداشتی نوشت، در حال حاضر این محصولات تراریخته در سبد غذایی عموم مردم قرار گرفته است این در حالی است که بیوتروریسم، خطری که جدی گرفته نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا,محمد جندقی در یادداشتی نوشت، امروزه کشورهای صاحب قدرت و ثروت برای از میان برداشتن رقبای خود، دیگر به سلاح های کشتار جمعی پناه نمی آورند و به سمت ابزار هایی گسیل می شوند که هم جنایتشان را مخفی نگاه دارد و هم بتوانند نتیجه مقبول خود را بدست آورند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

به راه افتادن سونامی سرطان به طور کاملا مشکوک در چند سال اخیر در تمامی جهان، پژوهشگران را به انجام تحقیقاتی پیرامون این موضوع برانگیخته است. تا جایی که نتایج این تحقیقات، بسیار نگران کننده و مخوف است و در آینده نه چندان دور، بحران سلامتی گریبانگیر تمامی کشورها به خصوص کشورهای مسلمان خواهد شد.
اما در پشت پرده این موضوع چه اسراری نهفته است؟ در پاسخ باید گفت پیشرفت علم ژنتیک در کشور های نظام سلطه سبب شده است تا سلاح های بسیار خطرناکی تحت عنوان "محصولات غذایی تراریخته" که از لحاظ ژنتیکی دستکاری شده اند، در کشور های مورد نظر آن ها توسط عموم مردم استفاده شوند که در نتیجه به راه افتادن سونامی بیماری های بسیار خطرناک و لاعلاجی همچون انواع سرطان ها در این کشورها بوده است.
اما نگران کننده تر اینکه در حال حاضر این محصولات تراریخته در سبد غذایی عموم مردم قرار گرفته و روزانه توسط آن ها استفاده می شود. یکی از این محصولات روغن هایی هستند که حتی در آگهی های بازرگانی تلویزیون، روزانه با خیل کثیری از آن ها مواجه هستیم که متاسفانه مورد پایش آزمایشگاهی قرار نمی گیرند. تا جایی که اخیرا دکتر بهروز جنت، مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی طی نامه ای به معاونین غذا و دارو در سراسر کشور دستور پالایش این روغن ها را صادر کرده اند. امید است که این موضوع در حد یک دستور کتبی باقی نمانده و مورد پیگیری جدی مسئولین ذی امر واقع شود.
برنج های وارداتی نیز از این قضیه مستثنی نیستند و متاسفانه عدم حمایت از تولید برنج ایرانی و در نتیجه افزایش قیمت این برنج در اثر کاهش تولید، سبب گردیده است تا خیل کثیری از برنج های قاچاق که تراریخته هستند وارد کشور شده و به سبب قیمت کمتر آن ها نسبت به برنج ایرانی، مردم استقبال بیشتری از آن ها کنند. غافل از اینکه مصرف این محصول صدمات جبران ناپذیری به سلامت مردم وارد می کند.

,
,
,
,

تسلط کشورهایی مثل ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی در علم ژنتیک سبب استفاده خصمانه از این تکنولوژی گردیده که در قالب بذرهای اصلاح شده به طور غیرمستقیم وارد کشورهای مورد هدف آن ها از جمله ایران می شود. این بذرها متاسفانه بدون هیچ نظارتی وارد سیستم کشاورزی و گلخانه های تولید شده و سبب تولید محصولات کشاورزی آلوده می شوند.
پرسش این است که تا چه زمانی این بذرهای وارد شده تحت هیچ نظارت ازمایشگاهی قرار نخواهند گرفت؟!
آیا عدم پیگیری این مسئله به این شائبه دامن نمی زند که هدف دولت از واردات محصولات غذایی تراریخته و حمایت از تولید آن ها وصول بخشی از نیازهای مالی کنونی است؟!

,
,
,

آیا اختصاص هزینه های نجومی توسط وزارت بهداشت برای درمان بیماری های حاصل از این محصولات تراریخته و آلوده معقول تر است یا پیشگیری از واردات بی رویه آن ها؟!
علاوه برهزینه های دولتی، به گفته معاون وزیر بهداشت سالانه در کشور حدود هفتصدهزار نفر تمامی دارایی خود را صرف درمان بیماری های صعب العلاج می کنند. 
مگر غیر از این است که پیشگیری، معقولانه تر و موثر تر از درمان است؟! 
سالانه در کشور هزینه های بسیار سنگینی از طرف دولت برای درمان این بیماری ها اختصاص داده می شود، غافل از اینکه برای حل مشکل باید راه حل کلیدی آن یعنی حمایت از تولید محصولات ارگانیک و سالم و نظارت شدید بر واردات محصولات غذایی مورد توجه قرار بگیرد. در حالی که این مقوله تنها در حد یک شعار باقی مانده است.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه