امام جمعه شاندیز در جمع کارمندان نمونه ادارات طرقبه شاندیز:

رضایت عامه مردم را برای جلب نظر افراد خاص از دست ندهید

رضایت عامه مردم را برای  جلب نظر افراد خاص از دست ندهید
امام جمعه شاندیز ضمن تأکید بر اینکه رضایت عامه مردم را برای جلب نظر افراد خاص از دست ندهید اظهار داشت: براساس نهج البلاغه کارمندان باید از مسلمانان متعهد انتخاب شوند و همیشه مورد آزمایش قرار گیرند تا مشخص شود چقدر اهل خدمت هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، حجت الاسلام بهمنی امام جمعه شاندیز در مراسم روز کارمند با بیان این مطلب که طبق فرمایشات امیرالمؤمنین(ع) همیشه باید با ارباب رجوع برخورد انسانی و با محبت داشته باشید تا رضایت مردم را کسب کنید گفت: با اخلاق خوب انسانی مردم به اسلام جذب می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,

وی افزود: مسئولین به جای درنظرگرفتن رضایت افراد خاص، رضایت عامه را برای استقرار حکومت در نظر داشته باشند و این را سرلوحه کار داشته باشند که خواص سوء استفاده کننده از موقعیت های مسئولین رضایتشان اصلا مهم نیست چرا که خواص با انتظارات خاص همیشه طلبکارند و عامه مردم با رضایتشان پشتیبان حکومت خواهند بود.

,

امام جمعه شاندیز ضمن تأکید بر اینکه رضایت عامه مردم را برای  جلب نظر افراد خاص از دست ندهید اظهار داشت: براساس نهج البلاغه کارمندان باید از مسلمانان متعهد انتخاب شوند و همیشه مورد آزمایش قرار گیرند تا مشخص شود چقدر اهل خدمت هستند تا ضربه به دولت و حکومت وارد نشود و برای مردم نارضایتی بوجود نیاورند چرا که ضربه افراد مسئولی که درست انتخاب نشده اند، غیرقابل محاسبه است.

,

وی خاطرنشان کرد: امروزز خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست و امیدواریم زحمتکشان و خادمان مردم همواره در راستای خدمت سرافراز باشند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه