گزارشی از خیابان های گناوه؛

سرعت گیرهای غیر استاندارد و نارضایتی شهروندان

سرعت گیرهای غیر استاندارد و نارضایتی شهروندان
نصب سرعت‌گیرهای بدون استاندارد درخیابان نزدیک پارک معلم در شهرستان گناوه، موجب اعتراض بسیاری از شهروندان شده است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  گناوه پرس؛ سرعت‌گیر یا سرعت کاه یا دست‌انداز، گزاره‌های مختلفی هستند که در بحث ترافیک شهری بسیار شنیده می ‌شوند و به‌عنوان ابزاری برای کاهش سرعت در معابر شهری نصب می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , گناوه پرس, ؛ سرعت‌گیر یا سرعت کاه یا دست‌انداز، گزاره‌های مختلفی هستند که در بحث ترافیک شهری بسیار شنیده می ‌شوند و به‌عنوان ابزاری برای کاهش سرعت در معابر شهری نصب می‌شود.,

در نصب بسیاری از این سرعت کاه‌ها، استانداردهای لازم رعایت نشده و همین امر موجب شده است تا نه‌تنها این ابزار فایده‌ای در کاهش سرعت داشته باشند بلکه گاها با کارکرد معکوس، سبب افزایش ریسک، هزینه و اختلال در ترافیک شده و نهایتاً به ابزاری ناکارآمد در شهر تبدیل شوند.

,

رعایت نکردن سرعت مجاز خلاف است، سرعت مجازی که اندکی از رانندگان و  به خصوص رانندگان کم سن و سال و فاقد گواهینامه آن را رعایت نمی کنند و حال شهرداری گناوه، با همراهی و همکاری راهنمایی و رانندگی، بدون نگاه کارشناسی، به خاطر عدم توجه بعضی از رانندگان به قانون، در سطح خیابان های اصلی شهر سرعت گیر نصب کرده است، سرعت گیرهایی که گاه، باعث ایجاد تصادف و ترافیک نیز می شود.

,

به عنوان نمونه، نصب سرعت‌گیرهای بدون استاندارد درخیابان نزدیک پارک معلم در شهرستان گناوه، موجب اعتراض بسیاری از شهروندان شده است.

,

, ,

استفاده از سرعت ‌گیرهای پلاستیکی به ‌دلیل نوع پلاستیکی این ابزار، برخلاف آسفالت و سیمان نیاز به هزینه کمتری را نیز دارد.

,

مسافران و گردشگرانی که برای بار نخست در این مسیرها قرار می‌گیرند، به دلیل آشنا نبودن با وضعیت مسیر، متحمل خساراتی در وسایل نقلیه شان می‌شوند.

,

ارتفاع بلندترین نقطه سرعت ‌گیر و سرعت‌کاه بر اساس استاندارد جهانی باید 7 تا 10 سانتی‌متر باشد، درحالی‌که در برخی معابر شاهد وجود تپه هستیم تا سرعت‌گیر، که این موضوع اصلاً زیبنده شهرگردشگری گناوه نیست.

,

از مضرات این نوع سرعت گیرهای نصب شده در این خیابان می ‌توان به تأثیر منفی در سرویس ‌دهی وسایل نقلیه اورژانسی، آسیب دیدن جلوبندی، سیستم ترمز و کلاچ خودرو و افزایش تصادفات جلو به‌عقب براثر ترمز ناگهانی اشاره کرد.

,

اگر چه نصب سرعت‌گیر موجب رعایت نکات ایمنی و کاهش تصادفات در این محور می‌شود اما باید هر اموری طبق قانون صورت گیرد که بر این اساس، نصب سرعت‌گیر در مسیرهای عنوان شده با این عرض کم و ارتفاع زیاد، مجاز و درست نیست.

,

حال سوال این است مسئولیت ایجاد سرعت ‌گیرها بر عهده چه کسی است و دلیل نصب این نوع سرعت گیر بدون رنگ آمیزی وغیراستاندارد در این مسیر برای چیست؟

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه