عضو کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد؛
موافقت کمیسیون اقتصادی مجلس با ابقاء یکی از بندهای برنامه پنجم توسعه
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در کمیسیون اقتصادی با ابقا یکی از بندها برنامه پنجم توسعه در برنامه ششم موافقت شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با مبارکه نا تصریح کرد: بند دو ماده ۴ برنامه ششم توسعه با رای مثبت کمیسیون اقتصادی مجلس با ماده ۱۲۳ برنامه پنجم توسعه ابقا و تصویب شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مبارکه نا,زهرا سعیدی گفت: این بند از برنامه ششم اختیارات شهرداری ها را تضعیف و مشکلاتی را ایجاد می کند.
وی افزود: با موافقت کمیسیون تلفیق این تصحیح بند تصویب و ان شاءالله این مشکل حل می شود.
این عضو کمیسیون اقتصادی بیان کرد: کلیات برنامه ششم توسعه در کمیسیون ها با پیشنهادات نمایندگان تصویب شده است.
وی عنوان کرد: پیشنهاداتی که در کمیسیون ها رای آورده به کمیسیون تلفیق رفته و برای ادامه روند پیگیری خواهد شد.
به گزارش مبارکه نا، در بند دو ماده ۴ برنامه ششم توسعه آمده است که پولهایی که در سالهای گذشته از ارزش افزوده به حساب شهرداریها واریز میشد نباید از این پس مستقیم واریز شود، تمام پولی که قرار است از ارزش افزوده به شهرداریها تعلق بگیرد باید در ابتدا به حساب خزانه و پس از آن به حساب سازمان برنامه و بودجه واریز شود.
انتهای پیام/
زهرا سعیدی گفت: این بند از برنامه ششم اختیارات شهرداری ها را تضعیف و مشکلاتی را ایجاد می کند.
,وی افزود: با موافقت کمیسیون تلفیق این تصحیح بند تصویب و ان شاءالله این مشکل حل می شود.
,این عضو کمیسیون اقتصادی بیان کرد: کلیات برنامه ششم توسعه در کمیسیون ها با پیشنهادات نمایندگان تصویب شده است.
,وی عنوان کرد: پیشنهاداتی که در کمیسیون ها رای آورده به کمیسیون تلفیق رفته و برای ادامه روند پیگیری خواهد شد.
,به گزارش مبارکه نا، در بند دو ماده ۴ برنامه ششم توسعه آمده است که پولهایی که در سالهای گذشته از ارزش افزوده به حساب شهرداریها واریز میشد نباید از این پس مستقیم واریز شود، تمام پولی که قرار است از ارزش افزوده به شهرداریها تعلق بگیرد باید در ابتدا به حساب خزانه و پس از آن به حساب سازمان برنامه و بودجه واریز شود.
, مبارکه نا,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه