انتقاد خبرنگاران از لغو نشست خبری مسئولان دولت؛

فرار از پاسخگویی با چاشنی توهین

فرار از پاسخگویی با چاشنی توهین
در حاشیه سفرهای اخیر برخی از اعضای هیات دولت به استان، با وجود قول مسئولان مبنی بر برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات، این اتفاق رخ نداد که باعث دلخوری خبرنگاران شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، باوجود آنکه در سفر اخیر معاون اول رئیس جمهور و نیز وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان سمنان به خبرنگاران در خصوص برگزاری نشست خبری اطلاع داده شده بود این اتفاق نیفتاد و مسئولان در لحظات پایانی سفر به نمایندگان رسانه و مطبوعات اطلاع دادند برگزاری نشست خبری لغو شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

مورد اول این اتفاق در سفر هفته گذشته اسحاق جهانگیری و محمدرضا نعمت زاده به استان سمنان رخ داد.

,

در حالی که یک روز مانده به انجام این سفر به خبرنگاران گفته شده بود آخرین بخش سفر معاون اول رئیس جمهور به برگزاری نشست خبری اختصاص داده شده است لحظاتی مانده به برگزاری این نشست اعلام شد هیچ نشست خبری در کار نیست و جهانگیری تا دقایقی دیگر عازم تهران می شود.

,

این اتفاق با اعتراض خبرنگاران حاضر مواجه شد چراکه تعداد زیادی از خبرنگاران، طرح سوال خود از معاون اول رئیس جمهور را به نشست مطبوعاتی موکول کرده بودند.

,

مشابه چنین اتفاقی روز گذشته و در جریان سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به استان نیز تکرار شد.

,

در حالی که در برنامه ارسالی به رسانه اعلام شده بود محمد فرهادی قبل از بازگشت به پایتخت، نشستی با اصحاب رسانه و مطبوعات استان خواهد داشت این برنامه نیز برگزار نشد و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پس از پایان برنامه هایش به تهران بازگشت.

,

در چنین شرایطی خبرنگاران و نمایندگان رسانه های استان سمنان حق دارند از مسئولان دلخور شوند.

,

به نظر می رسد اگر قرار نبود نشست خبری اعضای کابینه در سفر به استان برگزار شود بهتر بود چنین موضوعی از ابتدا به رسانه ها اعلام نمی شد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه