کارشناس صنعتی کارخانه یزد بافت:
واردات چادر مشکی به ایران فاجعه است / جدا شدن راه فرهنگ و صنعت آسیبهای جدی به دنبال دارد
کارشناس اقتصادی گفت: به دلیل افزایش واردات چادر مشکی زنانه در سال های اخیر بر آن شدیم تا این محصول را با کیفیت بالا تولید نمائیم ؛پس از کسب رضایت از سوی مشتریان تولیدات خود را به پیراهن زنانه و روسری افزایش داده و تصمیم گرفتیم تا به کار خود بیش از پیش رونق ببخشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علیرضا آستانه داری کارشناس صنعتی کارخانه ی یزد بافت در گفت و گو با خبرنگار کار ایرانی اعلام کرد: از سال 93 به دلیل افزایش واردات چادر مشکی زنانه، تصمیم گرفتیم این محصول را با کیفیت بالا تولید نمائیم و بعد از مدتی که از پخش محصول در بازار عرضه گذشت از مشتریان درخواست کردیم تا میزان رضایت خود را اعلام نمایند لذا به علت رضایت آن ها تولیدات خود را به پیراهن زنانه و روسری نیز افزایش دادیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کار ایرانی,وی افزود: از تعداد 400 دستگاه موجود در کارخانه تنها 3 دستگاه درگیر تولیدات چادر شدند؛ چرا که برای ما کمیت مهم نبود؛ کیفیت را افزایش دادیم تا با واردات این کالا مبارزه کنیم.
,آستانه داری به قدمت 200 ساله ی ایران در سابقه ی نساجی اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به قدمت ایران در تولید پارچه، ترمه ، از رنگ ، طراحی و بافت تا تولید چه عاملی باعث واردات چادر مشکی زنانه به ایران گشته است؟ آن هم در سالی که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی تنها راه برون رفت از مشکلات موجود است.
,این کارشناس اقتصادی درباره ی درصد کم صادرات غیر نفتی سخن به میان اورد و ادامه داد: طی دو سال گذشته صادرات نساجی ما 50 میلیون دلار بود، در حالی که کامبوج با 15 سال سابقه در نساجی 500 میلیون و بنگلادش سالانه 27 میلیارد دلار از این بخش درآمد دارد، پس باید تلاش کرد که صادرات را افزایش داد، چرا که توانایی آن را داریم که علاوه بر رفع نیازهای داخل، صادرات به کشورهای اطراف و اروپا را نیز پوشش دهیم.
,,
دانشگاه ها رسالت خود را از یاد برده اند
, دانشگاه ها رسالت خود را از یاد برده اند,کارشناس صنعتی کارخانه ی یزد بافت تصریح کرد: کشورما در طراحی ضعیف است چرا که صنعت و فرهنگ اعم از آموزه های دانشگاه ها، راه خود را جدا دانسته و همین امر سبب شده که برندهای بیگانه به خود اجازه دهند تا به راحتی نمایشگاه پوشاک برگزار کرده و فکر و سلیقه ی جوان ایرانی را به دگرگونی دچار سازند.
,آستانه داری اذعان کرد: در تمام دانشگاه های جهان ، دانشجویان 2 هزار ساعت کارآموزی برای آشنایی بیشتر با صنعت کشور خود را پشت سر می گذارند اما در ایران همان 240 ساعت ارائه شده تنها جهت دریافت گواهی ست، لذا با دانشجویان دانشگاه آزاد یزد در رشته ی طراحی وارد کار شدیم تا کار گروهی انجام شود و با صنعت از نزدیک آشنا شوند.
,وی همچنین درباره ی گسترش مناطق آزاد اظهار کرد: مناطق آزاد هیچ گاه به نفع ما عمل نکردند و به جای صادرات کالای داخلی با بررسی عقبه ی موجود در می یابیم که به سکوی واردات بدل گشته؛ تا جایی که حتی لباس های جین تولید شده ی داخلی، در بندرعباس برند خورده و به عنوان لباس ترک وارداتی از جنوب کشور به بازارهای پوشاک عرضه می گردد.
,وی در پایان خاطر نشان کرد: بیایید اقتصاد مقاومتی را از شهر خودمان شروع کنیم تا به گام های بزرگ تر برسیم، نسخه ی رفع درد اقتصاد، رونق صنعت است.
]
ارسال دیدگاه