اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادداشت

تمام عمر دولت به فدای برجام

تمام عمر دولت به فدای برجام
چگونه برخی از دولتمردان معتقدند که برجام نقطه عطف تاریخ ایران است و تمامی افتخارات تاریخی این ملت را قربانی برنامه جامع اقدام مشترک می کنند؟.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایلام رصد، از قرن 19 میلادی بابی تازه به دفتر خاطرات کشور ایران گشوده شد و از زمان ریاست جمهوری چسترآلن آرتور اولین لانه جاسوسی در ایران در سطح کاردار درایران ایجاد شد و به دنبال آن با فرستادن مستشاران مالی ، اختصاص بودجه  وکمک به ایران در ظاهر با دفاع از ملی شدن صنعت نفت از سال(1332ه.ش) یک تنه میدان دار حاکمیت غارتگرانه خود در این سرزمین شدو به همراه یاران خود بعد از جنگ جهانی دوم 16 درصدو انگلیس 78 درصد نفت خاورمیانه را تصاحب می کنند.
لذا برای اینکه سخن به درازا نکشد الزاماٌ باید به سال 1342 آغاز این حرکت ضد استکباری علیه شیطان بزرگ توسط پیر جماران امام خمینی(ره) رجوع کنیم، که آنچه رهبر کبیر انقلاب در موعظه ها،پیام ها و سخنرانی ها اشاره کرده است حال بعد از حدود نیم قرن باز هم صدق میکند و نشانگر آن است که ذات این گرگ (آمریکا)همچنان بدون تغییر باقی مانده است.
از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی شیاطین غربی، عدوات و دشمنی مستمر خود را چه در طرح ایجاد گروهک منافقین،تحمیل جنگ هشت ساله،محاصره اقتصادی، حمله به هواپیمای مسافربری که باید آن را هم ردیف جنایتی چون هیروشیما قلمداد کرد تداوم بخشیده است و با ایجاد دیپلماسی رعب و وحشت در ایران هراسی اخیراٌ طرح مذاکره و برجام را پیش می کشد و دم از اعتماد سازی و وعده های خیالی میزند.
همانطور که رهبر فرزانه انقلاب با درایت مدبرانه جهت اثبات به آقایان و دولتمردان چندین بار فرمودند آمریکا قابل اعتماد نیست، و این ترفند ابلیسانه آمریکا را با نرمش قهرمانانه خنثی کردند اما بعضی از آقایان با خیال خام و اینکه خود را به گونه ای مطرح نمایند، وارد میدان میشوند و هر روز برجام را نقطه عطف تاریخ ایران قلمداد می کنندو دم از نتیجه آن میزنند و میگویند که برجام باعث عزت ایران شده است.
آیا مبارزات هشت سال دفاع مقدس با تمامی دولت ها متخاصم در جبهه عراق ،توسط فرزندان این مرز و بوم عزت نبود؟ آیا خلع ید شیطان از سرزمین ایران،،مرکز ثقل دین و مردانگی و شجاعت افتخار نیست؟
آیا قدرت و توان نظامی و موشکی جان بر کفان ایرانی ستودنی نیست؟ حال برجام نقطه عطفی در تاریخ ایران است؟؟ اما باید از عقل روشنگر وفرزندان ایران و از وجدان آگاه این مردم پرسید که سرمایه و دست آورد برجام چیست؟مگر نه ،که بر عداوت دشمنی این شیطان افزوده شده و کم نشده است؟؟
مگرنه قلب تپنده هسته ای کشورمان سیمانی شده است؟؟آن همه وعده و وعیدها و گفتگوهای صریح با مردم، اگرآقایان فراموش کرده اند ولی همچنان در آرشیو ذهن وقاد ولایتمداران و پیروان راستین همیشه حاضراست.
آری باید گفت ارتباط با جهان امری حیاتی و ضروری است اما با کی؟با چه کسانی؟به چه قیمتی؟ این همه سرمایه را که بلا استفاده نهفته است ،آیا غیرت ایرانی، یاوران رهبری میتواند بپذیرد که منتظر ترحم و توجه دشمن باشد؟
همانطور که رهبر انقلاب نیز در سخنان روز 95/05/11بیان کردند در شش ماه گذشته هیچ تاثیر ملموسی در زندگی مردم رخ نداده وبار دیگر برجام نشان داد که به آمریکا نمیشود اعتماد کرد.
امروز اساسی ترین هدف این کشور رفع وابستگی و رسیدن به اقتصادی خودکفاست و این هدف قابل دسترسی نیست مگر با گفتمان سازی و تحقق اقتصاد مقاومتی که وظیفه همه علی الخصوص دانشجویان وتشکل های مختلف است.
با استناد به سخنان رهبری در خصوص حمایت از کالای ایرانی، منع خام فروشی نفت، مبارزه با قاچاق کالا و تحقق همه جانبه اقتصاد مقاومتی میتوانیم فرجامی بر وعده های برجامی غرب با خودکفایی تمام عیار اقتصادی بدهیم.
شکی نیست که تحریم های به ظاهر تمام شده هسته ای غرب، بار دیگر به بهانه موشکی و حمایت از حزب الله لبنان آغاز شده و جنگی تمام عیار اقتصادی در راه است.
امید است کوله بار مهمات خود را با دست آوردهای اقتصاد مقاومتی پر ساخته تا مبادا دیر به خود آمده و برجام بی نتیجه دیگری رخ دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام رصد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه