دیدار امام جمعه اسالم بامراجع عظام تقلید+ تصاویر
حجت الاسلام جدائی امام جمعه اسالم در سفر به شهر مقدس قم با دوتن از مراجع عظام تقلید دیدار و گفت و گو کرد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ؛ حجت الاسلام جدائی امام جمعه اسالم در سفر به شهر مقدس قم با دوتن از مراجع عظام تقلید دیدار و گفت و گو کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,محور گفت و گوهای جدائی در همه این دیدارها شرح اهمیت و جایگاه بخش اسالم در استان و گزارش حضور مردم مومن و فرهیخته در صحنه های دینی و ملی بود .
,امام جمعه اسالم در این دیدارها با ارائه تصاویری از حضور باشکوه مردم در نمازهای جمعه و مراسمات مختلف از مردم اسالم تجلیل و ستایش کرد و بیان داشت که اسالم امروز نیاز به یک توجه و رویکرد جدی دارد . عدم توجه به اسالم ممکن است در آینده خسران های جدی به بار بیاورد.
,امام جمعه از عشق و علاقه و ارادت مردم به اهل بیت عصمت و طهارت گفته و اظهار داشت که تجلی این ارادت و عشق را در زیارت ها و استقبال از این گونه برنامه ها به عینه دیدیم.
,در دیدار با مرجع عظبم الشأن جهان اسلام حضرت آیة الله العظمی صافی گلپایگانی ؛ این مرجع بزرگ ضمن ادای احترام به نماینده رهبر و ملت اسالم فرمودند: سلام های گرم و خاشعانه مرا به مردم و خصوصا جوانان پرشور و نشاط و عزیز اسالمی برسانید در پایان این دیدار حضرت آیة صافی با لحن محبت آمیز خاصی فرمودند : سلام مرا به عزیزان اهل سنت اسالم هم برسانید. گفتنی است در روز قبل هم امام جمعه اسالم با حجة الاسلام حاج آقا حسن صافی فرزند آیة الله هم دیدار جداگانه ای داشتند.
,
دیدار بعدی حجة الاسلام جدائی با حضرت آیة الله العظمی موسوی اردبیلی ؛ مرجع تقلید دیگر بود. آیة الله موسوی اردبیلی هم فرمودند: حضور باشکوه مردم در مراسمات دینی و نمازهای جمعه قابل تقدیر است البته این ها به برکت شورو حال و فعالیت های شما بوده است سلام مرا به این مردم پاک طینت برسانید.
,
گفتنی است استاد جدائی به صورت جداگانه ساعت ها با حجة الاسلام و المسلمین آقاسیدعلی موسوی اردبیلی فرزند مرجع عالیقدر و نیز حجة الاسلام پارسا مسئول روابط عمومی دفتر آیة الله اردبیلی و حجة الاسلام شاه آبادی مسئول فرهنگی دفتر دیدار های جداگانه داشتند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه