logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

انتقاد رییس اسبق فدراسیون از وزارت ورزش

انتقاد رییس اسبق فدراسیون از وزارت ورزش
- انصراف وزارت ورزش و جوانان از تزریق منابع مالی به سرخابی ها باعث نگرانی ها هواداران این دو تیم شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابعد از برنامه نود دوشنبه شب حاشیه های زیادی درباره مناظره امیررضا خادم و علی فتح الله زاده به وجود آمد. صحبت هایی که نماینده وزارت ورزش و جوانان برای رسیدگی به امور استقلال و پرسپولیس مطرح کرد، به مذاق بسیاری خوش نیامده و همین امر سبب شده تا کارشناسان به کنار کشیدن وزارت ورزش از حمایت سرخابی ها اعتراض کنند. داریوش مصطفوی یکی از مدیران کار کشته فوتبال ایران است که این مورد را درست نمی داند. او می گوید: «روندی که وزارت ورزش برای مقابله با جریان‌های مالی باشگاه‌ها درنظر گرفته به‌صورت طبیعی، خوب است اما اگر اساس کار از ابتدا همین بود که وزارتخانه به سرخابی‌ها پول ندهد، الان چنین مشکلی نداشتیم. تا سال‌های گذشته پول‌های بی‌حساب و کتابی از سوی سازمان تربیت بدنی و وزارت ورزش به استقلال و پرسپولیس پرداخت می‌شده که ۸۰‌درصد هزینه‌هایشان را پوشش می‌داده است و حالا به یکباره نمی‌توان این حمایت را به صفر رساند.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

رییس اسبق فدراسیون فوتبال راهکاری را نیز برای خروج از این بحران پیشنهاد می دهد: « بهترین شیوه این است بازیکنانی که حتی ۲۰۰‌میلیون تومان هم نمی‌ارزند را اجازه ندهیم تا به خارج از کشور بروند و به این صورت تورم در فوتبالمان را پایین بیاوریم.»

,

مصطفوی از پرداخت نشدن حق پخش به دو باشگاه پرسپولیس و استقلال نیز انتقاد می کند: « صدا و سیما را که همین برنامه ۹۰ نیز شامل آن می‌شود باید مجبور کنیم که پول فوتبال را بدهد. به نظرم وزارتخانه نمی‌تواند بگوید که هم من مدیرعامل را تعیین می‌کنم و هم اینکه پول نمی‌دهم. باید با شیب ملایمی‌ درصد پرداختی به این باشگاه‌ها کمتر شود.»

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه