logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

استاندار چهارمحال و بختیاری:

پروژه انتقال آب بن-بروجن امسال 160 میلیارد تومان اعتبار دارد

پروژه انتقال آب بن-بروجن امسال 160 میلیارد تومان اعتبار دارد
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پروژه انتقال آب بن-بروجن امسال 60 میلیارد اعتبار در ردیف دارد، گفت: 70 میلیارد بودجه کمک دولت و 30 میلیارد هم اسناد خزانه جمعا حدود 160 میلیارد تومان این پروژه امسال اعتبار دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلار، قاسم سلیمانی دشتکی استاندار چهارمحال و بختیاری ظهر امروز در جمع نمازگزاران شهر بروجن ضمن گرامیداشت هفته دولت، اظهار داشت: امروز ۲۸ پروژه در زمینه‌های صنعتی، عمرانی و کشاورزی با اعتبار ۳۷۰ میلیارد ریال افتتاح کردیم.

وی بیان داشت: دولت تبدیر و امید با همه نارسایی‌های که در سطح ملی وجود داشت ازجمله خالی بودن صندوق و خزانه دولت، مشکلات روابط خارجی و تورم تلاش کرد مشکلات را سر و سامان بدهد.

سلیمانی افزود: دولت تدبیر و امید توانست با مذاکرات متعدد و فشرده‌ای که با اذن و زعامت مقام معظم رهبری و تلاش دیپلمات‌ها برگزار شد آمریکای جنایتکار را منزوی کنند.

سلیمانی با بیان اینکه با برگزاری مذاکرات روابط بین‌المللی ما بهتر شد، افزود: چین و روسیه دیگر همراه آمریکا نیستند؛ چند کشور قدرتمند دیگر نیز نمی‌توانند به آن شکل با آمریکا همکاری کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان این که پروژه انتقال آب بن-بروجن در سفر رئیس جمهوری از پروژه های اصلی بود که قرار شد ظرف سه سال انجام شود، گفت: پروژه انتقال آب بن بروجن امسال ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار دارد.

وی با بیان این که معاون رئیس جمهور در روزهای آینده برای پیگیری مصوبات رئیس جمهور به استان سفر می کند، گفت: انتقال آب بن-بروجن یکی از پروژه هایی است که پیگیر آن هستیم؛ تلاش می کنیم تا پایان سال ۹۶ این پروژه افتتاح شود.

سلیمانی گفت: مشکلات آب را با اجاره و خرید چاه های کشاورزی تا اندازه ای نه آن طور که رضایت شما و ما را داشته باشد تلاش کردیم موقت برطرف شود.

وی از افتتاح فولاد سفید دشت در آینده نزدیک حبر داد و گفت: به زودی با حضور معاون اول رئیس جمهور چند پروژه در این استان به بهره برداری می رسد.

استاندار چهارمحال و بختیاری سخت‌ترین سال اقتصادی برای دولت و نظام را ۹۴ دانست و ادامه داد: در سال ۹۴ به اندازه‌ای خزانه ما خالی شد که حتی در کوچک‌ترین کارها مانده بودیم.

سلیمانی گفت: پیرو جلساتی که با وزیر بهداشت و راه و شهرسازی داشتیم مقرر شد این پروژه تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

وی به هم‌سطح‌سازی جاده‌های سفیددشت و فرادنبه اشاره کرد و گفت: امروز ادامه کار را به راه و شهرسازی واگذار کردیم اعتبارات پروژه را مشخص کردیم چون شهرداری شهر توان ادامه کار را نداشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار, کلار, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه