logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

سرریز آسیب های اجتماعی استان ها به پایتخت

سرریز آسیب های اجتماعی استان ها به پایتخت
مدیر کل دفتر امور آسیب دیدگان بهزیستی کشور با بیان اینکه بیشتر کودکان خیابانی بی هویت هستند، گفت: نباید به بهانه هویت آنها را از تحصیل محروم کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ولی الله نصر مدیر کل دفتر امور آسیب دیدگان بهزیستی کشور اظهار داشت: رسیدگی به آسیب دیدگان و ارتقای فعالیت ها در حوزه کودکان خیابانی و کودک آزاری و اورژانس اجتماعی از مهم ترین فعالیت هایی است که در دفتر امور آسیب دیدگان در حال انجام است و ما سعی کردیم اعتبارات خود را به این سمت سوق دهیم و توانستیم امسال میزان اعتبارات را برای حمایت از کودکان خیابانی به بیش از 2 برابر افزایش دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ولی الله نصر مدیر کل دفتر امور آسیب دیدگان بهزیستی کشور اظهار داشت: رسیدگی به آسیب دیدگان و ارتقای فعالیت ها در حوزه کودکان خیابانی و کودک آزاری و اورژانس اجتماعی از مهم ترین فعالیت هایی است که در دفتر امور آسیب دیدگان در حال انجام است و ما سعی کردیم اعتبارات خود را به این سمت سوق دهیم و توانستیم امسال میزان اعتبارات را برای حمایت از کودکان خیابانی به بیش از 2 برابر افزایش دهیم.,

 

,

وی افزود: متاسفانه سر ریز آسیب های اجتماعی دیگر استانهای کشور به تهران است.

,

 

,

مدیر کل امور آسیب دیدگان بهزیستی کشور بیان داشت: در زمینه حمایت از کودکان خیابانی کار های خوبی انجام شده است و ما اعتقاد داریم هزینه در این حوزه سرمایه گذاری برای آینده است.

,

 

,

نصر با اشاره به اینکه 85 درصد کودکان خیابانی دارای خانواده هستند، بیان داشت: در گذشته طرح های موفقی از جمله طرح حمایت شبانه روزی از کودکان آغاز شده است که این طرح از سال 92 به صورت پایلوت در 5 استان در حال اجرا است و نتایج خوبی هم به همراه داشته است.

,

 

,

وی ادامه داد: ما انتظار داریم دیگر دستگاه های ذی ربط در امور کودکان هم پای کار بیایند، اما متاسفانه شاهد هستیم دستگاه های دیگر مانند شهرداری وظایفی مانند بهزیستی برای خود تعریف می کند و موازی کاری های زیادی انجام می شود.

,

 

,

مدیر کل دفتر امور آسیب دیدگان بهزیستی کشور بیان داشت: نگهداری از کودکان وظیفه بهزیستی،  تامین محل نگهداری آنها در حیطه مسئولیت شهرداری و آموزش کودکان وظیفه وزارت آموزش و پرورش است.

,

 

,

نصر گفت: در هیچ دوره زمانی جمع آوری کودکان جواب نداده است و می توان گفت که جمع آوری تنها پاک کردن صورت مسئله به جای حل آن است، زیرا شاهد هستیم با اجرای طرح جمع آوری، کودکان به کارگاه های زیر زمینی روی می آورند که آمارها نشان می دهد آسیب به کودکانی که در کارگاه های زیر زمینی مشغول به کار هستند به مراتبط بیشتر است.

,

 

,

وی تاکید کرد: شاهد هستیم که تعداد زیادی از کودکان خیابانی بی هویت هستند و وزارت آموزش و پرورش نباید به بهانه بی هویتی آنها را از تحصیل باز دارد و لازم است با مشارکت با سازمان ثبت احوال اوراق هویتی این کودکان را فراهم کنیم.

,

 

,

منبع:باشگاه خبرنگاران

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه