سایپا فصل آینده تیمداری نمیکند!؟
سرمربی سایپا در لیگ سیزدهم گفت: هدایت تیم فوتبال سایپا را در لیگ چهاردهم به شرطی که سبحانی مدیر عامل باشگاه باشد، می پذیرم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناˈانگین فیراتˈ روز چهارشنبه افزود: ماندن سبحانی و حمایت گروه خودرو سازی از مدیر عامل و تیم از شروط من برای ماندن در تیم فوتبال سایپا است.
وی اظهار کرد: از چند تیم ایرانی و کشورهای دیگر ازجمله قطر و کویت پیشنهاد سرمربیگری دریافت کرده ام و در روزهای آینده تکلیف من مشخص خواهد شد ، تیم های حوزه خلیج فارس با من در حال مذاکره هستند . من در لیگ سیزدهم کمتر از 300 میلیون تومان گرفتم و این مبلغ در مقابل پول هایی که در لیگ ایران رد و بدل می شود ، ناچیز است .
فیرات ادامه داد: من در ابتدای فصل لیگ سیزدهم بدون واسطه با تیم سایپا قرارداد بستم و شایعات آن روزها که می گفتند باشگاه سایپا به دلیل بدهی به فیرات ، با من قرارداد امضا کرد واقعیت نداشت.
فیرات گفت: بسیاری در ابتدای فصل از بازیکنانی که جذب کردم مانند بابک حاتمی و تعدادی دیگر انتقاد کردند اما در میانه های فصل و با توجه به عملکردی که این بازیکنان از خود نشان دادند به توانایی های آنان اعتقاد پیدا کردند و حتی می گفتند باید در تیم ملی حضور پیدا کنند.
وی ادامه داد:تیم سایپا را با پنج میلیارد تومان ، تیم هشتم لیگ برتر کردم و به طور قطع اگر در نیم فصل دوم بازیکنان انگیزه خود را از دست نمی دادند می توانستیم رتبه بهتری نیز کسب کنیم ، شنیده ام که گروه خودرو سازی سایپا علاقه چندانی به تیم داری در فصل جدید ندارد و این ناراحت کننده است.
فیرات گفت : در صورتی که گروه خودرو سازی سایپا از مدیر عامل باشگاه و تیم حمایت کند و همچنین نفرات فعلی حفظ و چند بازیکن جوان و با تجربه جذب شوند، سایپا در لیگ چهاردهم می تواند شگفتی ساز شود.ک/3
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه