نماینده مردم سپیدان در مجلس شورای اسلامی :

ورزش عاملی برای ایجاد اشتغال است

ورزش عاملی برای ایجاد اشتغال است
وی جذابیت ورزش را عاملی برای ایجاد اشتغال دانست و گفت:گسترش ورزش و علاقمندی فراوان افراد به این پدیده اجتماعی هزاران شغل مرتبط و غیر مرتبط با تربیت بدنی را ایجاد کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مارگون، سید علاالدین خادم که به  همراه مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس ،درحاشیه بازدیداز طرح ها و اماکن ورزشی  شهرستان سپیدان سخن می گفت،افزود:برای داشتن همبستگی عمومی و نشاط و امید باید ورزش را درجامعه جدی بگیریم.
وی با بیان اینکه یکی از راههای داشتن جامعه ای سالم،با نشاط و پرامید توجه به مقوله ورزش است افزود:تجربه نشان داده است که هرگاه به ورزش توجه نشده ،سلامت جامعه تهدید شده است.
خادم با اشاره به اثرات اجتماعی توجه و گسترش ورزش درجامعه افزود:این یک حقیقت است که تربیت بدنی و ورزش از ملزومات زندگی معاصر است،از این رو مزایای اجتماعی و تربیتی آن موجب گسترش آن در میان طبقات مختلف اجتماع شده است.
وی جذابیت ورزش را عاملی برای ایجاد اشتغال دانست و گفت:گسترش ورزش و علاقمندی فراوان افراد به این پدیده اجتماعی هزاران شغل مرتبط و غیر مرتبط با تربیت بدنی را ایجاد کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون,
,
,
,

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به پتانسیل های بخش های مختلف شهرستان سپیدان در حوزه ورزش و گردشگری افزود:دارا بودن ظرفیت همزمان در این دو بخش درشهرستان سپیدان فرصتی طلایی برای توسعه گردشگری ورزشی ساخته است.
خادم حاصل تلفیق دو صنعت جذاب ورزش و گردشگری، را صنعتی دانست که اکنون بسیاری از کشورهای دنیا بر روی آن سرمایه گذاری های کلان انجام داده اند افزود: شک نکنیم که اثرات ورزش و جهانگردی بر اقتصاد منطقه و استان تأثیربسزایی خواهد گذاشت.
وی با تقدیراز توجه و عملکرد اداره کل ورزش و جوانان استان در ساخت،تکمیل و راه اندازی اماکن ورزشی دربخش های مختلف شهرستان سپیدان ،ابراز امیدورای کرد تا با توجه بیش از پیش به بحث استعدادیابی دررشته های مختلف ورزشی شاهدکشف ورزشکارانی توانمند در این منطقه از استان ،برای معرفی به تیم های ملی باشیم.

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه