logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  2. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  3. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  4. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  5. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  6. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  7. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  8. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  9. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  10. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  11. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  12. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  13. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  14. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  15. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  16. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  17. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  18. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  19. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  20. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد

بخشدار مرکزی فریدونکنار مطرح کرد

استفاده از ظرفیت‌های نقاط جنگلی بخش مرکزی برای توسعه فریدونکنار

استفاده از ظرفیت‌های نقاط جنگلی بخش مرکزی برای توسعه فریدونکنار
بخشدار مرکزی فریدونکنار گفت: استفاده از ظرفیت‌های نقاط جنگلی بخش مرکزی فریدونکنار برای توسعه شهرستان لازم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیدقاسم حسینیان در گفت‌و‌گو با بصیرنیوز، با بیان اینکه بخش مرکزی از ظرفیت‌های فراوانی مانند نقاط جنگلی باریکرود، اوجاکله و اسبوکلا و نیز تالاب بین‌المللی لپو و تعدادی آب‌بندان در سطح روستاها برخوردار است، اظهار کرد: می‌توان با برنامه‌ریزی درست و با مشارکت دولت و مردم از این امکانات موجود در امور مختلف با اولویت کشاورزی، صیادی، تفریحی، توریستی و پرنده‌نگری استفاده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,

حسینیان صریح کرد: مردم این بخش متدین، پرتلاش و با تعامل هستند و در تمامی صحنه‌های فرهنگی، عمرانی حضور چشمگیری دارند.

بخشدار مرکزی فریدونکنار با اشاره به برخی از اقدام‌های دولت تدبیر و امید در بخش مرکزی فریدونکنار، خاطرنشان کرد: تامین برق اراضی کشاورزی در روستای ملاکلا با مبلغ ۸۰ میلیون تومان، تعریض جاده، نصب ترانس و تقویت برق و ساخت پل در روستای منقارپی با هزینه ۱۴۵ میلیون تومان، ساخت سالن ورزشی، اجرای طرح هادی و برق کشاورزی در روستای فرم با هزینه ۹۰۰ میلیون تومان بخشی از عملکرد دولت و مشارکت مردم در این روستاها بوده است.

تأمین برق زمین کشاورزی روستای کاردگرمحله با ۸۰۰ میلیون تومان
,
,
,
,
,
, تأمین برق زمین کشاورزی روستای کاردگرمحله با ۸۰۰ میلیون تومان ,

حسینیان با بیان اینکه برق کشاورزی با هزینه ۸۰۰ میلیون تومانی را در روستای کاردگرمحله تامین کردیم، تصریح کرد: روکش آسفالت، نصب تابلوی ورودی و تجهیز نوسازی زمین کشاورزی در روستای کلاگرسرا با اعتبار ۴۷۵ میلیون تومان، کانال آبرسانی و لاینینگ و برق رسانی روستای زاهدکلا با اعتباری بیش از ۸۳ میلیون تومان بخش دیگری از عملکرد دولت و مشارکت مردم در این روستاها بوده است.

وی با اشاره به اینکه طرح یکپارچه‌سازی اراضی، ایجاد ایستگاه پمپاژ آب و کتابخانه عمومی جزین نیز با هزینه ۵۴۰ میلیون تومان به انجام رسید، افزود: ساخت ساختمان دهیاری، اجرای طرح هادی و نصب تابلو در روستای بزرگ بیشه محله با اعتبار ۳۳۸ میلیون و افتتاح مرغداری در این روستا به وسیله یک سرمایه‌گذار با اعتبار بیش از ۲ میلیارد تومان از دیگر عملکردهای سه سال گذشته در این بخش است.

بخشدار مرکزی فریدونکنار با بیان اینکه ساخت ساختمان دهیاری طوله‌سرا، آسفالت و برق‌رسانی این روستا  ۱۴۸ میلیون تومان هزینه در برداشت، گفت: اجرای طرح هادی، برق روشنائی و نصب تابلو روستای بی‌نمد ۶۳ میلیون تومان اعتبار در برداشت.

حسینیان از تکمیل ساختمان دهیاری روستای حیدرکلا با هزینه ۱۴ میلیون تومانی خبر داد و اظهار کرد: برق‌رسانی و ساماندهی مخابرات روستای حیدرکلا با اعتبار ۱۵ میلیون تومان و ایجاد بوستان روستائی و نصب تابلوی ورودی روستای اسبوکلا با هزینه ۳۶ میلیون تومانی بخش دیگری از عملکرد دولت در این بخش بوده است.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه