فرمانده سپاه ناحیه هشترود:
احداث ۳ باب خانه محروم/ پرداخت تسهیلات در ۳۰ عرصه اقتصادی توسط بسیج سازندگی
فرمانده سپاه ناحیه هشترود گفت: بسیج سازندگی به در عرصه های پرورش ماهی، زنبور عسل، ماکیان (بلدرچین، کبک، شترمرغ، اردک، بوقلمون و غاز)، گیاهان داروئی، گلخانه، زعفران، قارچ، ورمی کمپوست، مرغ بومی، پرورش شتر، صنایع دستی و صنایع تبدیلی تسهیلات پرداخت می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ احمد تقی پور در گفتگو با پیک هشترود، با اشاره به جایگاه بسیج به عنوان یکی از بزرگ ترین نهادهای دولتی و مردمی موجود در کشور که از ظرفیت های فراوانی برای حضور در عرصه های مختلف برخوردار است، گفت: بسیج نه تنها تمام جغرافیای کشور را در کلیه نقاط شهری و روستایی تحت پوشش قرار داده، بلکه از تنوع مأموریت و تعدد و گستردگی فراوان رده های وابسته در اقشار و صفوف مختلف و در موضوعات گوناگون نیز برخوردار است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,,
وی اظهار داشت: حضور در عرصه سازندگی و محرومیت زدایی نیز، یکی از ده ها و بلکه صدها موضوعی است که در مقطع کنونی در ردیف مهم ترین مأموریت های بسیج قرار گرفته است، چراکه این موضوع همواره در رأس شعارهای نظام جمهوری اسلامی قرار داشته و اگر چه موانع و عوامل مختلفی مانند جنگ تحمیلی، تا به حال مانع از اجرای کامل این خواسته شده، اما از آنجا که مشکل توسعه همه جانبه به ویژه توسعه روستایی درصد بالایی از نیاز کشور را شامل می شود همچنان به عنوان محور اصلی مطرح می باشد.
,,
فرمانده سپاه ناحیه هشترود افزود: از ابتدای امسال تعداد ۳ باب خانه محروم در روستاهای داشبلاغ، علی آباد سفلی و چرتقلو توسط بسیج سازندگی و با بکارگیری گروههای جهادی یکروزه، ۳ روزه بسیج مهندسین و ۷ روزه در حال ساخت است. همچنین اردوهای هجرت دانش آموزی نیز در مرمت و زیباسازی مدارس فعالیت می کنند.
,,
تقی پور در مورد حمایت از فعالین اقتصادی نیز تصریح کرد: بسیج سازندگی به در عرصه های پرورش ماهی، زنبور عسل، ماکیان (بلدرچین، کبک، شترمرغ، اردک، بوقلمون و غاز)، گیاهان داروئی، گلخانه، زعفران، قارچ، ورمی کمپوست، مرغ بومی، پرورش شتر، صنایع دستی و صنایع تبدیلی تسهیلات پرداخت می کند.
,,
وی خاطرنشان کرد: در بخش تولیدی میزان وام بین ۵۰ تا ۳۰۰ میلیون ریال و در صنایع تبدیلی تا ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات با سود ۱۶ درصد ارائه می شود.
,,
احمد تقی پور به اثرات اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی اشاره و تاکید کرد: اثرات اقتصاد مقاوتی کنترل بازار، استفاده از اقتصاد درونزا و بومی با استفاده از ظرفیتهای درونی، رسیدن به خوداتکایی و خود اکتفایی است که بحمد الهی اکنون جوانان در شهرستان هشترود به این مسئله رسیدهاند.
,,
فرمانده سپاه هشترود ادامه داد: با توجه به اینکه امسال سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است، بسیج سازندگی دست همه عزیزان و همکاران دستگاههای اجرایی و نهادها و هر شخص حقیقی و حقوقی که در جهت رفع محرومیت و خدمت رسانی با رویکرد اشتغالزایی و رفع محرومیت در شهرستانن بخواهد کمک کند، میفشارد.
,,
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه