فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز خبر داد:
دستگیری دو عامل تهیه و توزیع مواد مخدر در شاندیز
فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز گفت: ماموران در ادامه تحقیقات متوجه شدند که فردی در شهر مشهد مواد افیونی را برای این خرده فروش تامین می کند لذا تیم رسیدگی کننده پرونده پس از چند روز کنترل نامحسوس سرانجام روز گذشته فردی که از مشهد با یک دستگاه خودروی تیبا مواد مخدر را جابجا می کرد در هنگام تحویل 110 گرم تریاک و 30 گرم شیره در منزل فرد خرده فروش دستگیر کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، سرهنگ نظافتی فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز گفت: پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی با تحقیقات میدانی به اطلاعاتی در خصوص توزیع مواد افیونی توسط فردی سابقه دار در روستای ابرده بخش شاندیز دست یافتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,
وی افزود: ماموران در ادامه تحقیقات متوجه شدند که فردی در شهر مشهد مواد افیونی را برای این خرده فروش تامین می کند لذا تیم رسیدگی کننده پرونده پس از چند روز کنترل نامحسوس سرانجام روز گذشته فردی که از مشهد با یک دستگاه خودروی تیبا مواد مخدر را جابجا می کرد در هنگام تحویل 110 گرم تریاک و 30 گرم شیره در منزل فرد خرده فروش دستگیر کردند.
سرهنگ نظافتی با اشاره به معرفی متهمان به دادسرا خاطر نشان کرد: حذف پدیده شوم اعتیاد بدون عزم و مشارکت همگانی میسر نیست لذا از شهروندان خواستاریم هرگونه اطلاعات و اخبار خود را با مرکز فوریت های پلیسی از طریق تلفن شبانه روزی 110 با کارشناسان پلیس در میان بگذارند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه