زنگ سلامت در مدارس تویسرکان نواخته شد

زنگ سلامت در مدارس تویسرکان نواخته شد
به مناسبت هفته سلامت زنگ سلامت به صورت نمادین در دبیرستان شاهد بنت الهدی شهرستان تویسرکان نواخته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رودآور آیین نواخته شدن زنگ سلامت به مناسبت هفته سلامت  با حضورفرماندار، مدیرشبکه بهداشت ودرمان، مدیرآموزش وپرورش و تنی چند از مسئولانریال  به صورت نمادین دردبیرستان شاهدبنت الهدی شهرستان تویسرکان نواخته شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  , به نقل از رودآور آیین نواخته شدن زنگ سلامت به مناسبت هفته سلامت  با حضورفرماندار، مدیرشبکه بهداشت ودرمان، مدیرآموزش وپرورش و تنی چند از مسئولانریال  به صورت نمادین دردبیرستان شاهدبنت الهدی شهرستان تویسرکان نواخته شد., رودآور,

سیدمهرداد موسوی فرماندار تویسرکان در این مراسم، ضمن تبریک هفته سلامت، اظهار کرد: طبق شعار امسال هفته سلامت و روز بهداشت، با خود مراقبتی می توانیم یک عمر سالم زندگی کنیم.

,

وی جامعه ای سالم را در گرو داشتن افرادی سالم دانست و اظهار کرد: اگر خواهان داشتن جسمی سالم هستیم باید از ضروریات مراقبت های لازم و اولیه برای حفظ سلامتی آگاه باشیم.

,

فرماندار تویسرکان بر کسب علوم و دانش و تزکیه نفس تاکید کرد وافزود: این دو همانند دوبال یک پرنده، اساس ترقی معنوی و جسمانی انسان ها هستند.

,

علی بیات مدیر آموزش و پرورش تویسرکان نیزسلامتی را نعمتی مهم و اساسی دانست و گفت: قبل از اینکه دچار بیماری شویم باید با خودمراقبتی در حفظ سلامتی تلاش کنیم.

, سلامتی را نعمتی مهم و اساسی دانست و گفت: قبل از اینکه دچار بیماری شویم باید با خودمراقبتی در حفظ سلامتی تلاش کنیم.,

وی بر آموزش خود مراقبتی در حوزه سلامت تاکید کرد و افزود: :رفاه معنوی، روانی، جسمی،اجتماعی و داشتن نشاط و اقتصاد مناسب از شاخص های سلامت است.

, وی بر آموزش خود مراقبتی در حوزه سلامت تاکید کرد و افزود: :رفاه معنوی، روانی، جسمی،اجتماعی و داشتن نشاط و اقتصاد مناسب از شاخص های سلامت است.,

در این مراسم همچنین کارشناس تغذیه مدارس در آموزش و پرورش، اصول خودمراقبتی و تغذیه سالم را برای دانش‌آموزان بیان کرد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه