مدیر عامل منطقه آزاد قشم برکنار شد

مدیر عامل منطقه آزاد قشم برکنار شد
اکبر ترکان، دکتر شهریار مشیری ‌رئیس ستاد انتخاباتی ‌روحانی در هرمزگان‌ را تنها پس از 6 ماه فعالیت به عنوان مدیر عامل سازمان منطقه آزاد قشم، برکنار و علی‌اکبر شعبانی فرد‌جهرمی را به عنوان سرپرست این سازمان انتخاب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،  به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد قشم، مهندس اکبر ترکان مشاور ارشد رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور طی حکمی مهندس علی‌اکبر شعبانی‌فرد جهرمی را به عنوان سرپرست سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی قشم منصوب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


در حکم انتصاب مهندس علی اکبر شعبانی فرد جهرمی آمده است: نظر به سوابق و تجربیات جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی قشم منصوب می‌شوید.

ضروری است تا تعیین مدیریت جدید، تمهیدات لازم را برای اداره شایسته امور سازمان منطقه آزاد قشم اتخاذ فرمائید.

بنا به این گزارش، از اول مهر ماه سال 92 تا پیش از حکم سرپرستی جدید این سازمان، دکتر شهریار مشیری مسئولیت مدیریت عامل سازمان منطقه آزاد قشم را به عهده داشت.

 دکتر شهریار مشیری ریاست ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری در هرمزگان را عهده‌دار بود. 

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه