اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اولین اعتراض به قیمت جدید بنزین

اولین اعتراض به قیمت جدید بنزین
رییس هیات مدیره کانون کارفرمایی جایگاه‌های اختصاصی بنزین معتقد است که بنزین سهمیه‌بندی شده از اساس اشتباه بوده است زیرا بنزین چند نرخی میزان فساد و قاچاق سوخت را افزایش می‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایسنا، ناصر رییسی‌فر با اشاره به تعیین وضعیت بنزین به صورت دو نرخی در فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها گفت: بهتر بود بنزین به صورت تک نرخی اجرا شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


او گفت: در صورتی که بنزین به صورت سهمیه‌بندی و با چند نرخ اعمال شود، مشکلات آن نیز افزایش می‌یابد و این موضوع می‌تواند برای اقتصاد کشور فاجعه‌آفرین باشد.

به گفته رییسی‌فر هر نوع سهمیه‌بندی برای بنزین می‌تواند ایجاد فساد و رانت کند، چرا که میزان سوء‌استفاده مصرف‌کنندگان از بنزین سهمیه‌ای افزایش می‌یابد.

رییس هیات مدیره کانون کارفرمایی جایگاه‌های اختصاصی بنزین با بیان این‌که در حال حاضر یک میلیارد و 400لیتر بنزین 400 تومانی به صورت ذخیره باقی‌مانده است، گفت: اگر بنزین سهمیه‌ای به صورت دقیق محاسبه و مدیریت می‌شد هیچ‌گاه در آستانه‌ی افزایش قیمت بنزین این میزان ذخیره در کارت‌ها باقی نمی‌ماند.

او هم چنین با اشاره به این‌که در آخرین روزهای اعلام نرخ بنزین جایگاه‌های سوخت با افزایش تراکم و مصرف‌کننده مواجه شدند، گفت: تجربه چند ساله نشان داده است در صورت هرگونه افزایش قیمت بنزین تراکم مصرف کننده افزایش می‌یابد و این امر طبیعی است.

به گفته رییسی‌فر این‌که مردم ساعت‌ها در صف‌ها می‌ایستند تا یک باک بنزین ذخیره کنند جالب است اما همواره این فراز‌ و نشیب مصرف بنزین تا دوماه پس از افزایش قیمت‌ها ادامه دارد.

طبق اعلام دولت نرخ‌ بنزین به صورت سهمیه‌ای هر لیتر 700 تومان و آزاد هر لیتر 1000 تومان اعلام شده است. سهمیه بنزین‌ 400 تومانی مانده از قبل در کارت‌های سوخت نیز همچنان قابل استفاده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه