Save دیدنی رحمان مقابل دزدان دریایی
رحمان احمدی قبل از انجام آخرین بازی سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا مقابل الهلال اردوی تی باشگاهی اش را ترک کرد و به آفریقای جنوبی رفت تا به سایر ملی پوشان اضافه شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانااحمدی که مثل بقیه همبازیان ملی پوشش در سپاهان می ترسید موقعیتش در تیم ملی را از دست بدهد و زودتر به اردوی ملی ملحق شد در دیدار عصر چهارشنبه تیم ملی مقابل اورلاندو پاتریس در ترکیب اصلی به میدان رفت که با یک save تماشایی آنهایی که نگران دروازه تیم ملی بودند را تا حدودی امیدوار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
البته باید دید با اضافه شدن دنیل داوری در اردوی اتریش و بازی های تدارکاتی جدی مقابل تیم های ملی شرایط رحمان چگونه خواهد بود و او که موقعیت باشگاهی اش را به خاطر حضور در تیم ملی فنا کرده می تواند دنیل را کنار زده و در جام جهانی بازی کند یا نه.
,
انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه