اسناد تخلفات مالی دوست رویانیان
باکناره گیری رویانیان، تفرشی هم برکنار شد اما حالا اسنادی تکان دهنده از تخلفات او در این سمت فاش شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا و به نقل از جام نیوز ، عبدالله تفرشی یکی از رفقا و نزدیکان محمد رویانیان مدیرعامل مستعفی پرسپولیس است. مردی که در تمامی مراودات اقتصادی رویانیان حضور داشته و به نوعی شریک اقتصادی او محسوب می شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
تفرشی در دوران مدیریت رویانیان در پرسپولیس، مدیرعامل شرکت SIS شد که اسپانسری پرسپولیس را بر عهده داشت و به اتهام اختلاس از سمت خود برکنار شد و عجیب اینکه رویانیان به او ارتقای پست داد و او را به سمت مدیر امور مالی باشگاه پرسپولیس برگزید!
,
با کناره گیری رویانیان، تفرشی هم برکنار شد اما حالا اسنادی تکان دهنده از تخلفات او در این سمت فاش شده است. برای تفرشی ماهانه حقوق 3، 4 میلیونی رد می شد.
,
تفرشی مجری احداث دفاتر پرسپولیس در خارج از ایران بود و از این راه درآمد دلاری به جیب زد. بعد از اینکه شرکتی به نام پرسپولیس در برزیل دایر شد ماهانه 5 هزار دلار به این شرکت پرداخت می شد اما این پول به حساب همسر برزیلی تفرشی واریز می شد!
,
جالب اینکه مدارک این تخلف مالی در اختیار علی پروین قرار گرفته است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه