ساختمان دوم مرکز تحقیقات نجوم و اخیر فیزیک مراغه افتتاح شد
رئیس مرکز تحقیقات نجوم و اخیر فیزیک مراغه گفت : با بهره برداری از ساختمان جدید این مرکز شاهد بهبود و رشد بیش از پیش وضعیت آموزشی و پژوهشی مرکز تحقیقات نجوم و اخیر فیزیک مراغه خواهیم بود .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رصدمراغا ؛ رئیس مرکز تحقیقات نجوم و اخیر فیزیک مراغه در آئین بهره برداری از این طرح افزود :این مرکز که در یک هزار متر زیربنا با ۱۲ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدمراغا ,حسین عبادی افزود : این ساختمان جدید در قالب یک مجتمع پنج طبقه احداث شده و دارای بخش های متعددی از جمله واحد اداری، پژوهشی، کتابخانه، بخش رایانه و کلاس های آموزشی است.
,وی به اختصاص زمین پنج هکتاری به این اشاره کرد و افزود : پنج هکتار زمین در کنار رصد خانه مراغه از سوی دانشگاه تبریز به مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه اختصاص یافته است که بستری مناسب برای توسعه این رصدخانه ایجاد می شود.
,عبادی در خصوص میزبانی مراغه برای برگزاری کنفرانس جهانی مرزهای فیزیک بنیادی گفت: مراغه به عنوان پایتخت نجوم کشور در آذر سال جاری / دسامبر ۲۰۱۶/ میزبان پانزدهمین کنفرانس جهانی مرزهای فیزیک بنیادی است.
,وی ادامه داد : همچنین هشتمین کارگاه پیشرفته کیهان شناسی و سیارات فراخورشیدی از تاریخ ۲۴-۲۷ مرداد سال ۱۳۹۵ به مدت چهار روز با حضور اساتیدی از کشورهای ایتالیا ، هند ، ارمنستان و اساتید مطرح داخلی در مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه برگزار می شود.
,مرکز نجوم و اختر فیزیک مراغه در اردیبهشت سال ۱۳۸۱ شمسی با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان یک مرکز پژوهشی تأسیس شد.
,, ,
,
, ,
,
, ]
ارسال دیدگاه