فرمانده سپاه ناحیه اراک:
300 نفراز بسیجیان اراک به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام شدند
محمد رضا رضایی فرمانده سپاه ناحیه اراک افزود: طرح اعزام کاروان راهیان نور اقدام فرهنگی بسیار مؤثری در زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا و نشر و ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت است که طی سالهای گذشته نتایج بسیار مثبتی به همراه داشته است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازدیارآفتاب وی ابراز داشت: برنامه روایت بازی دراز، عبور از تنگه حاجیان و پخش فیلم عملیات مرصاد از جمله برنامه های فرهنگی گنجانده شده در این اردو می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازدیارآفتاب,این مقام مسئول با اشاره به اینکه این اردوی فرهنگی به مدت سه روز برگزار خواهد شد اظهار کرد: در این سفر از مناطق عملیاتی کرمانشاه، پاوه، روانسر، مرصاد، اسلام آباد، کرند غرب، قصر شیرین، سر پل ذهاب، بازی دراز،گیلان غرب و موزه دفاع مقدس همدان بازدید به عمل خواهد آمد.
,اسدی بیان کرد: آشنایی نسل جوان با فرهنگ دفاع مقدس و تجدید پیمان با شهدا در راستای پاسداری از اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران از اهداف برگزاری این اردوی فرهنگی می باشد.
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه اراک در پایان افزود: تعداد 300 نفر اقشار مختلف بسیج کارگری ، ادارات و فرهنگیان شهرستان اراک ببه مناطق عملیاتی غرب کشور ،کرمانشاه اعزام شده اند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه