پانزدهمین فرماندار خمین معرفی شد

پانزدهمین فرماندار خمین معرفی شد
مراسم تودیع و معارفه سید مهدی ساداتی فرماندار جدید شهرستان خمین امروز در بیت قدیمی امام خمینی(ره) با حضور استاندار ، نماینده شهرستان خمین و دیگرمسئولان استانی و شهری برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازدیارآفتاب در این مراسم محمد ابراهیم رضایی نماینده شهرستان خمین با بیان مشکلاتی که در شهر وجود دارداظهار داشت مسئولین و همچنین آقای ساداتی فرماندار جدید باید در این سال که با به نام مدیریت جهادی در اقتصاد و فرهنگ است تلاش خود را در رفع مشکلات شهر بیشتر کنند تا این شهر از این وضعیت بیرون آید و این موضوع اتحاد و انسجام مسئولین و مردم را بایکدیگر می طلبد .

, شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازدیارآفتاب,

در ادامه محمد حسین مقیمی استاندار استان مرکزی با اشاره به مشکلات اقتصادی در کشور گفت باید با تلاش و کوشش مضاعف و ارائه راهکارهای عالمانه مشکلات این شهر را حل کنیم و این برنامه ای است که مسئولین در رأس کارهای خود دارند.

,

مهدی ساداتی نیز در ادامه گفت عقلانیت را در اجرای امور و تدبیر را در تصمیم گیریها و رعایت قانون را به عنوان یک اصل مهم در روند فعالیت های رو به توسعه شهرستان خمین به کار خواهیم گرفت.

,

 در پایان مراسم نیز حکم مسولیت فرماندار جدید اعطا و از علیرضا کریمی فرماندار پیشین خمین قدردانی شد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه