به وسیله سربازان گمنام ولایت رخ داد؛
مدیرهای ۲ کانال تلگرامی مستهجن در ورامین دستگیر شدند
با تلاش شبانه روزی سربازان گمنام ولایت در سپاه شهرستان ورامین مدیر دو کانال مستهجن تلگرامی در شهرستان ورامین دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورامین ما: ۲ نفر از ادمین های کانال های تلگرامی منتشر کننده تصاویر و فیلم های غیر اخلاقی و مستهجن به دست سربازان گمنام ولایت در شهرستان ورامین دستگیر شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,یک منبع آگاه در این خصوص اعلام کرد: بعد از پیگیری های مستمر و تلاش شبانه روزی سربازان گمنام ولایت در اطلاعات سپاه شهرستان ورامین, فعالیت دو کانال تلگرامی که اقدام به انتشار تصاویر و فیلم های مستهجن می کردند ردیابی شد.
,وی خاطر نشان کرد: بعد از بررسی های صورت گرفته و ردیابی های لازم به صورت تخصصی و کاملاً فنی, مدیران این دو کانال تلگرامی در شهرستان ورامین مشخص و محل ارسال این تصاویر و فیلم ها نیز معین گشت.
,این منبع آگاه اظهار کرد: بعد از دریافت دستورات قضایی و طی یک عملیات ضربتی, این دو مدیر کانال تلگرامی دستگیر شده و شب گذشته تحویل مراجع قضایی گردیدند.
,وی بیان کرد: این دو متهم بعد از گذراندن مراحل قانونی, روانه زندان می گردند تا طبق نظر مراجع محترم قضایی به سزای اعمال خود برسند.
,وی ضمن بیان اینکه متاسفانه این دو کانال تلگرامی در مدت زمان فعالیت محدود خود توانسته بودند فعالیت هایی را در خصوص منحرف کردن جوانان انجام دهند گفت: جوانان و نوجوانان جامعه باید کاملاً هوشیار باشند تا در دام این افراد و همچنین تله های پهن شده برای آنان در بستر فضای مجازی نیفتند.
,این منبع آگاه اظهار کرد: تعداد محدودی از افراد هستند که درصدد منحرف کردن جوانان غیور و پرشور کشور دارند که باید بدانند تمام فعالیت های آنان از روزهای ابتدایی رصد شده و در کمترین زمان که به فکرشان خطور کند توسط سربازان گمنام ولایت و امام زمان(عج) دستگیر خواهند شد که به واسطه جرمشان, مجازات سنگینی نیز برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه