امام جمعه قائمیه:

مشکل امروز جامعه تبعیض و ظلم در پرداخت حقوق‌های نجومی است

مشکل امروز جامعه تبعیض و ظلم در پرداخت حقوق‌های نجومی است
امام جمعه قائمیه گفت: مشکل امروز جامعه تبعیض و ظلم در پرداخت حقوق‌های نجومی است و قراردادهای مبهم نفتی و فاش کردن اطلاعات مالی حساب‌های ملّی در نزد اجانب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "کازرون خبرحجت الاسلام محمدتقی عباسی امام جمعه خشت در خطبه‌های نماز جمعه امروز این شهر گفت: بعضی مسئولان به جای محاکمه کسانی که حقوق‌های نجومی از بیت المال می‌گیرند، می گویند این‌ها سرمایه‌های نظام هستند، در ظاهر عده‌ای را عزل کردند، اما در واقع عزلی در کار نیست بلکه از مسئولیت و مکانی به مسئولیتی دیگر با همان شرایط قبل منتقل شده‌اند، اما مردم بیدارند و فریب این ظاهر سازی را نمی خورند و آن مسئولی که از این حقوق بگیران نجومی تمجید می‌کند خودش هم مشکل دارد.     

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "کازرون خبر, کازرون خبر, کازرون خبر,

وی با اشاره به طرح 100 روزه برای حل موقت مشکلات مردم توسط مسئولان دولت افزود: با گذشت سه سال نه طرح 100 روزه موثر بود و نه طرح یک ساله و روز به روز مشکلات اقتصادی مردم، بیکاری جوانان، تعطیلی کارخانه‌ها، بیشتر و بیشتر شده است.

,

حجت الاسلام عباسی با تسلیت شهادت امام جواد(ع) به دست همسرش(دختر مامون خلیفه عباسی) گفت: جریان نفوذ که بارها مورد هشدار مقام معظم رهبری قرار گرفته، از زمان صدر اسلام تاکنون وجود داشته، و دشمن با استفاده از دوستان، در رده‌های بالای دولت‌ها نفوذ می‌کند تا به اهداف خود برسد و الان می‌بینیم چطور جاسوس‌ها و نفوذی‌های دشمن از طریق همین دوستان، خود  را در بین تیم مذاکرات هسته‌ایی نفوذ کردند، اما  به لطف خدا دستگیر و نابود می شود.

,

خطیب جمعه خشت  در پایان خطاب به مسئولان خاطر نشان کرد: این مسئولیت‌ها به گفته امیر المومنین لقمه‌ای چرب و نرم نیست، بلکه امانت الهی است و باید امانت دار خوبی برای مردم و خدا  باشیم چرا که مردم آگاه هستند و در صورت نافرمانی کردن در رعایت عدالت و حفظ بیت المال، در بین مردم ذلیل و خوار می شوید.

,

, ,

 

,

رژیم کودک‌کش و حاجی‌کش عربستان مفسد فی‌الارض است

, رژیم کودک‌کش و حاجی‌کش عربستان مفسد فی‌الارض است,

حجت‌الاسلام محمدجواد عزمی امام جمعه موقت کازرون در خطبه‌های نماز جمعه امروز این شهر ضمن اظهار داشت: در اوج جنگ تحمیلی زائران ما که به حج رفته بودند به جرم برائت از مشرکین توسط حکومت تکفیری وهابی عربستان به شهادت رسیدند.

, حجت‌الاسلام محمدجواد عزمی امام جمعه موقت کازرون در خطبه‌های نماز جمعه امروز این شهر ضمن اظهار داشت: در اوج جنگ تحمیلی زائران ما که به حج رفته بودند به جرم برائت از مشرکین توسط حکومت تکفیری وهابی عربستان به شهادت رسیدند.,

وی افزود: سال گذشته نیز شاهد شهادت هزاران حاجی مظلوم در منا توسط این رژیم خبیث بودیم.

, وی افزود: سال گذشته نیز شاهد شهادت هزاران حاجی مظلوم در منا توسط این رژیم خبیث بودیم.,

عزمی با اشاره به کارشکنی رژیم تکفیری وهابی عربستان و جلوگیری از اعزام حجاج در حج امسال خاطر نشان کرد: این کار در قرآن مصداق بارز کفر شناخته‌ شده است و مستحق عذاب الهی است.

, عزمی با اشاره به کارشکنی رژیم تکفیری وهابی عربستان و جلوگیری از اعزام حجاج در حج امسال خاطر نشان کرد: این کار در قرآن مصداق بارز کفر شناخته‌ شده است و مستحق عذاب الهی است.,

خطیب جمعه کازرون رژیم کودک‌کش و حاجی‌کش عربستان را بارزترین مصداق مفسد فی‌الارض دانست و تصریح کرد: این رژیم در اوایل انقلاب با حمایت و تحریک از صدام او را به جنگ با انقلاب اسلامی تشویق کرد ولی بعد از این همه جنایتی که در کنار صدام انجام داد دست روزگار صدام را به جان خودشان انداخت و عبرتی برای منطقه شد.

, خطیب جمعه کازرون رژیم کودک‌کش و حاجی‌کش عربستان را بارزترین مصداق مفسد فی‌الارض دانست و تصریح کرد: این رژیم در اوایل انقلاب با حمایت و تحریک از صدام او را به جنگ با انقلاب اسلامی تشویق کرد ولی بعد از این همه جنایتی که در کنار صدام انجام داد دست روزگار صدام را به جان خودشان انداخت و عبرتی برای منطقه شد.,

وی رژیم عربستان را به عنوان برادر خوانده اسرائیل دانست و اظهار داشت: هر دو رژیم توسط آمریکا ایجاد تروریسم می‌کنند و با تعلیم آنها هر جنایت‌کاری در منطقه وجود داشته باشد را برای فتنه به میدان می‌آورند.

, وی رژیم عربستان را به عنوان برادر خوانده اسرائیل دانست و اظهار داشت: هر دو رژیم توسط آمریکا ایجاد تروریسم می‌کنند و با تعلیم آنها هر جنایت‌کاری در منطقه وجود داشته باشد را برای فتنه به میدان می‌آورند.,

حجت الاسلام عزمی با اشاره به روز 17 شهریور این روز را یک لکه ننگ رژیم پهلوی دانست و عنوان کرد: در این روز در 12 شهر حکومت نظامی شد که یکی از این شهرها کازرون بود و رژیم پهلوی با کشتار در این روز سقوط سریع خود را رقم زد.

, حجت الاسلام عزمی با اشاره به روز 17 شهریور این روز را یک لکه ننگ رژیم پهلوی دانست و عنوان کرد: در این روز در 12 شهر حکومت نظامی شد که یکی از این شهرها کازرون بود و رژیم پهلوی با کشتار در این روز سقوط سریع خود را رقم زد.,

, ,

مشکل امروز جامعه تبعیض و ظلم در پرداخت حقوق‌های نجومی است

, مشکل امروز جامعه تبعیض و ظلم در پرداخت حقوق‌های نجومی است, مشکل امروز جامعه تبعیض و ظلم در پرداخت حقوق‌های نجومی است, مشکل امروز جامعه تبعیض و ظلم در پرداخت حقوق‌های نجومی است,

حجت‌الاسلام قهرمان عباسی امام جمعه قائمیه در خطبه‌های نماز جمعه امروز این شهر ضمن گرامی داشت سالروز شهدای مظلوم جمعه سیاه ‌سال 1366 در مراسم برائت از مشرکین اظهار داشت: فاجعه جانسوز منا یکی از خیانت‌های آل سعود در مراسم حج بود که بیانگر عدم صلاحیت این افراد در پذیرایی زائران خانه خدا است.

, حجت‌الاسلام قهرمان عباسی امام جمعه قائمیه در خطبه‌های نماز جمعه امروز این شهر ضمن گرامی داشت سالروز شهدای مظلوم جمعه سیاه ‌سال 1366 در مراسم برائت از مشرکین اظهار داشت: فاجعه جانسوز منا یکی از خیانت‌های آل سعود در مراسم حج بود که بیانگر عدم صلاحیت این افراد در پذیرایی زائران خانه خدا است.,

وی افزود: موضوع برائت از مشرکین به‌ویژه در اجتماع میلیونی مسلمانان مراسم حج یکی از موضوعات مهم قرآنی است و در سیره معصومین علیهم‌السلام به اشکال مختلف این عمل برائت از مشرکین بروز و ظهور داشته است.

, وی افزود: موضوع برائت از مشرکین به‌ویژه در اجتماع میلیونی مسلمانان مراسم حج یکی از موضوعات مهم قرآنی است و در سیره معصومین علیهم‌السلام به اشکال مختلف این عمل برائت از مشرکین بروز و ظهور داشته است.,

عباسی ادامه داد: حجاج مسلمان به تبعیت از قرآن و سیره معصوم اقدام به انجام‌وظیفه دینی خود کردند و این عمل به تکلیف دینی موجب طغیان نماد شرک و طاغوت و دست‌نشانده استکبار، یعنی آل سعود وهابی مسلک شد.

, عباسی ادامه داد: حجاج مسلمان به تبعیت از قرآن و سیره معصوم اقدام به انجام‌وظیفه دینی خود کردند و این عمل به تکلیف دینی موجب طغیان نماد شرک و طاغوت و دست‌نشانده استکبار، یعنی آل سعود وهابی مسلک شد.,

وی تصریح کرد: امروز برای امت اسلام اعم از شیعه و سنی به‌خوبی مطلب واضح و روشن است که سعود لیاقت و صلاحیت خادم‌الحرمین بودن را ندارد و فاجعه جان‌سوز اخیر منا هم یکی دیگر از خیانت‌های آل سعود در مراسم حج بود که بیانگر همین حقیقت است.

, وی تصریح کرد: امروز برای امت اسلام اعم از شیعه و سنی به‌خوبی مطلب واضح و روشن است که سعود لیاقت و صلاحیت خادم‌الحرمین بودن را ندارد و فاجعه جان‌سوز اخیر منا هم یکی دیگر از خیانت‌های آل سعود در مراسم حج بود که بیانگر همین حقیقت است.,

این مقام مسئول با بیان اینکه عربستان باید در دادگاه صالحه بین‌المللی پاسخگوی این خیانت‌های خود در حق مسلمین باشد، خاطرنشان کرد: دولت‌های اسلامی باید در این مورد اهتمام و پی گیری مجدانه داشته باشند و وهابیت و تبعات این تفکر ضد اسلامی نباید عامل تشدید اختلاف در بین مسلمانان باشد و وحدت مسلمین را متزلزل کند.

, این مقام مسئول با بیان اینکه عربستان باید در دادگاه صالحه بین‌المللی پاسخگوی این خیانت‌های خود در حق مسلمین باشد، خاطرنشان کرد: دولت‌های اسلامی باید در این مورد اهتمام و پی گیری مجدانه داشته باشند و وهابیت و تبعات این تفکر ضد اسلامی نباید عامل تشدید اختلاف در بین مسلمانان باشد و وحدت مسلمین را متزلزل کند.,

عباسی دیدار با خانواده شهدا را یکی از سنت‌های حسنه و روش‌های زنده نگه‌داشتن اهداف انقلاب و جلوگیری از فراموشی یا انحراف و یا غفلت از این اهداف دانست و گفت: باعث‌ و بانی و مروج نهادینه کردن این سنت ارزشمند در جامعه رهبر معظم انقلاب است.

, عباسی دیدار با خانواده شهدا را یکی از سنت‌های حسنه و روش‌های زنده نگه‌داشتن اهداف انقلاب و جلوگیری از فراموشی یا انحراف و یا غفلت از این اهداف دانست و گفت: باعث‌ و بانی و مروج نهادینه کردن این سنت ارزشمند در جامعه رهبر معظم انقلاب است.,

وی با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب با خانواده شهداء بیان کرد: دیدار با خانواده شهدا علاوه بر تکریم و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا، زنده نگه‌  داشتن اهداف شهدا و تداوم بخشیدن به راه شهدا را در پی دارد.

, وی با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب با خانواده شهداء بیان کرد: دیدار با خانواده شهدا علاوه بر تکریم و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا، زنده نگه‌  داشتن اهداف شهدا و تداوم بخشیدن به راه شهدا را در پی دارد.,

امام جمعه قائمیه اظهار داشت: نباید این سنت حسنه به یک نماد صوری و تبلیغاتی مبدل شود تأسی و الگو‌گیری از رهبری در این راستا نباید جنبه شعاری و یک حرکت صوری محسوب شود بلکه مسئولان، مدیران و کارگزاران در دیدارهایشان با خانواده شهدا باید از روحیه انقلابی مقاومت، ایثار، ولایتمداری و تعهد به آرمان‌ها و ارزش‌های دینی و دشمن‌ستیزی خانواده‌های شهدا درس بیاموزند.

, امام جمعه قائمیه اظهار داشت: نباید این سنت حسنه به یک نماد صوری و تبلیغاتی مبدل شود تأسی و الگو‌گیری از رهبری در این راستا نباید جنبه شعاری و یک حرکت صوری محسوب شود بلکه مسئولان، مدیران و کارگزاران در دیدارهایشان با خانواده شهدا باید از روحیه انقلابی مقاومت، ایثار، ولایتمداری و تعهد به آرمان‌ها و ارزش‌های دینی و دشمن‌ستیزی خانواده‌های شهدا درس بیاموزند.,

وی تصریح کرد: اهمیت دادن به مسائل حاشیه‌ای و غیرضروری مانند کنسرت موسیقی و تبدیل کردن آن به یک جریانی که از آن بهره‌برداری انتخاباتی شود و افکار و اذهان عمومی را از مطالبات اصلی و واقعی منحرف کردن، خدمت به مردم محسوب نمی‌شود.

, وی تصریح کرد: اهمیت دادن به مسائل حاشیه‌ای و غیرضروری مانند کنسرت موسیقی و تبدیل کردن آن به یک جریانی که از آن بهره‌برداری انتخاباتی شود و افکار و اذهان عمومی را از مطالبات اصلی و واقعی منحرف کردن، خدمت به مردم محسوب نمی‌شود.,

حجت الاسام عباسی با بیان اینکه مشکل مردم برگزاری کنسرت موسیقی نیست، بلکه مشکل مردم مشکل اقتصادی و معیشتی است اظهار داشت: مشکل امروز جامعه تبعیض و ظلم در پرداخت حقوق‌های نجومی است، مشکل بیکاری و رکود اقتصادی، تک‌رقمی بودن تورم حاصل رکود اقتصادی، تعطیلی کارخانه‌های تولیدی و واردات بی‌رویه، عدم گردش معاملات و سرمایه در جامعه و قراردادهای مبهم نفتی و فاش کردن اطلاعات مالی حساب‌های ملّی در نزد اجانب است.

, حجت الاسام عباسی با بیان اینکه مشکل مردم برگزاری کنسرت موسیقی نیست، بلکه مشکل مردم مشکل اقتصادی و معیشتی است اظهار داشت: مشکل امروز جامعه تبعیض و ظلم در پرداخت حقوق‌های نجومی است، مشکل بیکاری و رکود اقتصادی، تک‌رقمی بودن تورم حاصل رکود اقتصادی، تعطیلی کارخانه‌های تولیدی و واردات بی‌رویه، عدم گردش معاملات و سرمایه در جامعه و قراردادهای مبهم نفتی و فاش کردن اطلاعات مالی حساب‌های ملّی در نزد اجانب است.,

, ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه